sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

PÄIVITYSTÄ OPISKELIJAVAIHTOON


Kippis, niin se lähtö vaan lähenee!

En osaa vielä täysin sanoa, montako päivää h-hetkeen (kun kone rullaa radalla!) on vielä jäljellä, sillä itse lentoliput ovat vielä hankkimatta. Tietenkin olen tutkinut reitin tarjouksia ja jos hinnat pysyvät vielä samoissa niin hankin liput luultavasti Lufthansan kautta. Syy miksi lentoja en ole buukannut vielä lentoja on siinä, että odottelen parhaillaan vuokrahuoneen sopimuksen kirjoittamista! Mulla on siis oikein kiva huone tiedossa ihan meidän koulun viereisestä kaupunginosasta. :--)

Tää on ihan huippujuttu, sillä kuulin mahdollisesta asunnosta mun Milanossa keväällä vaihdossa olleen kaverin kautta ja seuraavaksi sainkin numeron asunnon omistajalle. Laitoin sitten pikaisesti viestiä, jossa kysyin onko huone vapaana nyt syyslukukauden aikana ja niinhän se oli. Kuvien perusteella paikka sopii mulle loistavasti ja nyt siis odotan, että saadaan nimet sopimukseen.

Asunnon lisäksi olen hankkinut italialaisen veronumeron (codice fiscale), täyttänyt apurahahakemuksen, tehnyt opiskelusuunnitelman sekä allekirjoittanut Erasmus-hakemuksen. Suuri osa asioista on siis jo hoidossa ja mulla on hyvä tunne, että tää vaihto tulee sujumaan oikein kivasti. ♥︎ Lisäksi ehdin nähdä Helsingissä aiemmin mainitsemaani kaveria, jonka vaihtojuttujen perusteella mulle tuli paljon varmempi mieli ja uskon todella, että mä tulen pärjäämään Milanossa.

Myös blogin suhteen ajatukset alkavat olla selvillä. En usko, että mulla riittää aika erillisin "vaihtoblogin" kirjoittamiseen syksyn aikana. Tästä syystä aion jatkaa tämän blogin kirjoittamista normaaliin tapaan mutta jutut muuttuvat varmasti hyvin Milano ja Italia -painotteisiksi. Tarkoituksensa olisi kuitenkin säilyttää blogin monipuolisuus ja kirjoitella muustakin kuin vaihdon kuulumisista ja koulunkäynnistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥