tiistai 24. heinäkuuta 2018

MUCH BOHO


Moikka!

Toivottavasti siellä Suomessakin on ihanan kesäiset säät, sillä mä meinaan paahtua täällä Rooman kaduilla. Toivoin niin paljon, että olisin voinut pakata tämän kuvissa näkyvän maximekon mukaani tänne mutta lopulta mekko karsiutui pois muiden hellevaatteiden tieltä. Tämä on muuten mun elämän ensimmäinen pitkähelmainen mekko, voitteko uskoa?

Syy tähän löytyy tietenkin mun päätä huimaavasta 160 cm pituudesta – eli suuri osa kauppojen pitkistä mekoista on samanpituisia mun kanssa. :--D Yritä siinä sitten sovittaa vaatetta, jonka helma laahaa melkein 20 cm verran lattialla... No, thank you. Siksi tavallaan yllätyin, kun sovitin tätä mun ystävän tilaamaa (ja vääränkokoiseksi toteamaa) mekkoa keväällä. Mekon vyötäröltä löytyy erillinen kiristysnauha, joka nostaa helmaa juuri sopivan verran ylemmäs, jotta se ei jää liian pitkäksi. Myös mekon tyyli on jotain, mitä en ehkä itse olisi osannut valita mutta tykkään siitä erittäin paljon!

Nyt mun pitää kuitenkin lopettaa, sillä ollaan lähdössä etsimään jotain kivaa lounaspaikkaa. Tällä hetkellä mulla on asiaan vain pari toivetta: ilmastointi ja herkulliset pasta-annokset. Ei siis luulisi, että hommassa kestää kovinkaan kauaa.


mekko: Ebay (saatu ystävältä) || hattu: Brixton || korvakorut: H&M


Arrivederci!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥