torstai 5. heinäkuuta 2018

LINKO PIZZA BAR


Vielä yksi torstai ennen kuin päästään (ainakin joksikin aikaa) takaisin reseptien pariin!

Tällä kertaa vuorossa on Töölössä sijaitseva Linko Pizza Bar -ravintola, jonka ruokalistalta löytyy erittäin herkullisia pizzoja ja salaatteja. Henna oli käymässä mun luona Helsingissä yhtenä viikonloppuna ja päätettiin mennä yhdessä käydä syömään pizzat Linkoon. Olin aiemmin hakenut sieltä itselleni pizzan mukaan ja ihastuin paikan tunnelmaan ja sisustukseen. Ravintolassa on myös aika ajoin tarjolla live musiikkia ja esim. dj on paikalla perjantai- ja lauantai-iltoina.

Lauantai-iltana paikalla oli jonkin verran porukkaa mutta onnistuttiin saamaan oma pöytä eikä pizzojen valmistuminenkaan kestänyt lopulta niin kauaa.


Ollaan molemmat italialaisen pizzan ystäviä, joten valittiin kumpikin listalta Tomaatti & Juusto -pizzat, jotka sisältävät aitoa buffalomozzarellaa. Lisäksi pizzan päältä löytyy myös suolaista parmesaania, joka sopii täydellisesti miedomman juuston kaveriksi.

Pizzat ovat tuttuun tapaan suuria ja ne todellakin vievät nälän mennessään! Itse pohja on uskomattoman ohut ja rapea – juuri niin kuin pitääkin. Käsittääkseni Linkoa pyörittää sama yrittäjä kuin Kallion Tenhoa, joten pizzojen laatu ei tulee tuskin yllätyksenä. Tänne tullaan varmasti toisenkin kerran!


LINKO PIZZABAR
 – Ruusulankatu 5, 00260 Helsinki  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥