maanantai 23. heinäkuuta 2018

IN & OUT: KESÄLOMA

Moikka!

Mun kesäloma(kuukausi) on nyt viimeisellä kokonaisella viikolla ja sain inspiraation tulla jakamaan mun IN & OUT -valinnat kesäloman ajalta! Sen lisäksi mulla ei ole hirvittävästi tänään kirjoitettavaa, sillä oon parhaillaan viettämässä tämän kesän ainoaa "kunnon" ulkomaan lomaa Roomassa kahdestaan äidin kanssa. Tästä syystä saattekin nauttia tästä ajastetusta postauksesta tänään. Tämän pidempää teitä häiritsemättä mennään itse postauksen pariin.

––––––––––––––––––––––––––––––––  IN  ––––––––––––––––––––––––––––––––––

VARRELLISET NILKKASUKAT

Mä oon alkanut kiinnittämään huomiota, kuinka kivalta tennarit + valkoiset nilkkasukat -kombo näyttää. Varsinkin, jos sukan varresta löytyy jokin pieni kirjailu tai värillinen raita! Mulla on yleensä käytössä vain varrettomia nilkkasukkia ja aina en viitsi käyttää niitäkään. Nyt mieli tekisikin hankkia Monkista muutamat söpöt sukat, joita voisi käyttää mun lempitennareiden ja -lenkkareiden kanssa.

KOTIMAAN MATKAILU

Vaikka mä liputankin matkustamisen puolesta niin oon tänä kesänä herännyt ajatukseen, että meillä täällä Suomessa on myös valtavasti kivoja kohteita! Lapin lisäksi löytyy useita kansallispuistoja, Saimaan alue, länsirannikko sekä monia suloisia kesäkaupunkeja. Niitä on pakko päästä tutkimaan lisää elokuun vapaina viikonloppuina! :--)

MOCKTAILIT

Siistiä, kuinka monesta baarista löytyy nykyään useampia alkoholittomia vaihtoehtoja! Musta tuntuu, että tämä trendi on vasta nostamassa päätään, sillä alkoholittomien juomien kysyntä tuntuu kasvavan koko ajan. Ja kuinka kivaa onkaan, istua terassilla juomassa raikasta juomaa ilman alkoholin ikäviä seurauksia?

POOL FLOATIES

Kuka on väittänyt, että vesilelut kuuluvat vain lapsille? Mä olen ainakin katsellut kateellisena kaupassa kaiken maailman puhallettavia renkaita, jotka on vaan auttamatta liian pieniä aikuiselle. Myöskään suurten pool floatsien tilaaminen ei ole innostanut, kun hinnat ovat kohonneet lähelle sataa euroa. Tänä vuonna mä bongasin viimein jättikokoisen flamingo-renkaan Tokmannista ja olihan se pakko saada!

–––––––––––––––––––––––––––––––  OUT  –––––––––––––––––––––––––––––––––

LIIKA RUSKETUS

Pari vuotta sitten mä olin ulkona ottamassa aurinkoa heti kun mahdollisuus tuli. Silti tuntui, ettei rusketusta tullut millään ja pari kertaa onnistuin polttamaan ihon pahemman kertaa. Onneksi moinen on nykyään mennyttä aikaa ja musta on tullut varovaisempi auringon kanssa. Aurinkorasvaa käytän kasvoilla koko kesän ja kehon rasvaan, jos tiedän viipyväni auringossa kauemmin.

PUISET LAUKUT

Mä ihastelin juuri tällaisten pikkulaukkujen perään koko kesäkuun, kunnes tajusin, ettei mulla olisi mitään mahdollisuutta saada mun pakollisia tavaroita mahtumaan sellaiseen. Lisäksi puu tuntuu, jotenkin hirveän epäkätevältä materiaalilta laukkuun. Laukku ei jousta yhtään lisätilaa ja mun tapauksessa laukun pinta olisi pian naarmuilla. Tämä jää siis tänä kesänä ostamatta.

EPÄMUKAVAT KENGÄT

Kuvassa on korkokengät mutta laajennan aiheen yleisesti mihin tahansa jalassa epämukaviin kenkiin. Oli kyse hankaamisesta, kengän hengittämättömyydestä tai jalat puuduttavasta korosta - mä sanon EI KIITOS. Ainakin mun loma on niin täynnä juoksemista paikasta toiseen, että mä valitsen jalkaan mieluiten mahdollisimman mukavat kengät. Ehkä kahden tunnin mittaiset juhlat voin selvitä matalammissa korkkareissa mutta siihen piirrän rajan.

// Mitä mieltä olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥