perjantai 13. heinäkuuta 2018

HUOMENNA: ED SHEERAN ♥︎Terveisiä Helsinki-Vantaan lentokentältä!

Täällä ollaan matkalla Tukholmaan, vaikka vuosi sitten keikkalippuja ostaessa tuntui, ettei tämä viikonloppu saavu koskaan. Ostin mun lennot jo joskus viime vuoden elokuun puolella, joten meno-paluun hinnaksi tuli ainoastaan 60€! Kyllä tuolla hinnalla lentäisi useamminkin Tukholmaan. :--) Nyt istun odottamassa lähtöportin aukeamista ja vieressä on take away tee sekä ihana mansikkakerrosjogurtti. Aamu aurinko paistaa aika ihanasti juuri tähän kohtaan kahvilaa ja nautin lentokentän vilinän seuraamisesta.

Koska mun lento on jo näin aamusta joudun odottelemaan hetken Arlandan kentällä ennen kun mun kaverin lento saapuu perille. Muita suunnitelmia meillä ei päivän osaksi olekaan, luulen, että saatetaan ottaa iltapäivällä suunnaksi keskusta ja Södermalm. Kummallakaan tuskin on kummoisempia kantamuksia, kun kyseessä on kahden yön mittainen reissu, joten niiden kanssa jaksaa ihan hyvin kierrellä kaupunkia.

Jos teillä on muuten joitain kiinnostavia vinkkejä Tukholmaan niin niitä jaa ehdottomasti jakaa!

// Koneeseen pääsee ihan kohta, joten sammutan koneen ja vaihdan Spotifyn soittolistan fiilistelemään tulevaa keikkaa! ♥︎// Onko siellä muita Edin Tukholman keikalle huomenna tulevia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥