tiistai 17. heinäkuuta 2018

BUT THEN I CAME BACK (2017)


Moikka! 

Mun viikonloppu Tukholmassa meni paremmin kuin edes osasin odottaa. Päivät ilman sen kummempia suunnitelmia olivat ihanan rentoja ja oli mukavaa vaan istua iltaa ja keskustella kuulumisista ja elämästä ylipäätänsä. Ed Sheeranin keikka oli myös ihan huippu ja keikan jälkeen jalat olivat kipeät ja ääni hieman käheä. ♥︎ Takaisin tullessa lento myöhästyi presidenttien Helsingin tapaamisen takia mutta ehdin onneksi bussiin ja pääsin yöksi omaan petiin. Eilen heräsin vasta illalla kuuden (!!) aikaan ja jäin päiväksi hengaamaan kotiin kirjan kanssa. Ei yhtään hassumpi päätös!


MISTÄ ON KYSE?

Eden on 17-vuotias nuori, joka herää kuukauden kestäneestä koomasta. Entiseen elämään palaaminen ei ole niin helppoa kuin kuvitellaan ja Eden joutuukin kohtaamaan useita vastoinkäymisiä. Lisäksi hän tutustuu sairaalassa Joehin, joka vierailee lähes päivittäin parhaan ystävänsä Jasminen luona. Yllätyksekseen Eden tunnistaa Jasminen koomassa tapaamakseen tytöksi ja uskoo, että nuoret voivat saada yhteyden häneen ja tuoda hänet takaisin.

MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Ensin kirja vaikutti hieman tylsältä, sillä tuntui, ettei tarina oikein kulkenut minnekään. Varsinkin luvut, joissa kuvattiin Edenin toipumista sairaalassa olivat mielestäni hieman tylsiä. Joen ja Edenin suhteen kehittymistä oli taas mielenkiintoista seurata, sillä Joe vaikutti olevan vahvasti kiinni Jasminessa, vaikka tämän tilanne ei ollutkaan lupaava. En myöskään henkilökohtaisesti usko tuonpuoleiseen tai elämään kuoleman jälkeen, joten koin etenkin nämä aiheet erittäin mielenkiintoisina.


// Ihanan helteistä tiistai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥