sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

9 + 9: KUVA & TARINA HEINÄKUULTA

Hej alla!

Kirjoittelin tämän postauksen valmiiksi torstain ja perjantain välisenä yönä, kun päätin etten aio ottaa kannettavaa mukaan meidän Tukholman minilomalle. Enhän mä sitä kumminkaan ehtisi edes avata... Siispä ajattelin ilahduttaa teitä heinäkuun kuulumisilla, jotka on höystetty tällä kertaa mun insta stories:in puolella vilahtaneilla kuvilla. Mun lomakuukausi on nyt puoli välissä mutta paljon kaikkea kivaa on vielä jäljellä!

Tänään on siis loistava päivä katsoa, mitä kaikkea näihin ekoihin lomaviikkoihin on oikein mahtunut.


1. Juhlistettiin mun työharjoittelun loppumista (ja kesäloman alkua!) Reino Nordinin keikalla Allas Sea Poolilla. Itse keikkapaikka oli oikein kiva mutta oltiin taas ihan liian ajoissa liikkeellä. Ei oltu otettu edes sateenvarjoa mukaan, joten istuttiin sitten pikkusateessa keikkaa odottamassa. Jotenkin kummasti sade loppui juuri ennen keikan alkamista ja aurinkokin tuli esiin just sopivasti!

2. Olin kerrankin kaupungissa Pride-viikon aikana, joten päätetiin osallistua lauantain marssiin ja Kaivopuiston hengailuun. Koska edellinen ilta oli venähtänyt vielä keikan jälkeen, ei ehditty ihan marssin alkuun vaan liityttiin joukon reunaan keskustasta.

3. Sunnuntaina sää oli todella kesäinen ja ensimmäinen suunnitelma oli mennä kokeilemaan suppaamista. Kova tuuli kuitenkin muutti ajatukset ja otettiinkin suunta kohti Suomenlinnan lauttaa. Suomenlinnan kiertelyyn kului mukavasti pari tuntia.


4. Viime viikonloppuna olin käymässä Äänekoskella ja yritin hoitaa samalla asioita. Terveyskeskuksen keikka meni oikein hyvin mutta millä paikkakunnalla Kelan toimisto ei ole auki perjantaisin? Vähän ärsytti, joten päädyin porkkanakakulle torin Wilhelmiinan konditoriaan.

5. Seuraavana päivänä sää oli sen verran kaunis, etten millään viitsinyt jäädä tekemään koulutöitä sisälle. Otin siis äidin pyörän alle ja poljin kaupungin rantaan matkakaiuttimen ja limsapullon kanssa auringossa istumaan.

6. Maanantaina suunnattiin puolestaan Porin asuntomessuille, joissa viihdyttiin koko päivä. Ihanan inspiroivia koteja ja persoonallisia sisustuksia! Päivä oli erittäin lämmin ja aurinkoinen ja ihmeteltiin kuinka vähän väkeä messuille oli kyseisenä päivänä päätynyt.


7. Messuilta ajettiin vielä 20 km päähän katsomaan Yyterin hiekkarantoja. Ne muistuttivat aika paljon Kalaniemen hiekkasärkkiä mutta suuri ihmismäärä ja +24 astetta saivat paikan tuntumaan ihan joltain etelän lomakohteelta.

8. Tämä vuoden Linnanmäki-reissu – checked! Vietettiin keskiviikkona melkein koko päivä huvipuiston laitteissa ja mulla oli ihan super kivaa. Edes Hurjakurussa kastuminen (miten mä joudun aina sen vesiputouksen alle?) ei haitannut, kun aurinko paistoi ja seura oli hyvää.♥︎

9. Linnanmäeltä takaisin kävellessä poikettiin Talvipuutarhan Ruusupuiston kautta, jossa kaikki ruusut olivat täydessä kukassa. Oli siinä houkutusta kerrassaan, etten napannut paria kukkaa itselleni tänne maljakkoon... ;--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥