perjantai 6. heinäkuuta 2018

2 X VANS ULTRARANGE


Hei tyypit!

Mä olen ollut tennarityttö henkeen ja vereen niin kauan kuin muistan. Ei multa paljoa muita kenkiä löydykään, jos rehellisiä ollaan. Oon kokenut tennarit (etenkin Vansit) todella mukaviksi ja mun mielessä ne on päihittäneet lenkkarit vähintäänkin 6-0. Mitä sitten kävikään, kun bongasin uuden Ultrarange-malliston mun suosikkivalmistajalta?

Jep. Kengät lähtivät heti kokeiluun ja koska en pystynyt millään valitsemaan kahden mallin välillä (vaikka te olittekin instassa 100% punaisten kannalla!) niin lopulta lähdin liikkeestä kahden muovikassin kanssa. Kengät löytyivät Tuurissa sijaitsevasta Nahkapaikka-liikkeestä, joka on erikoistunut kenkiin ja laukkuihin. Vielä näitä Ultrarange-malliston ihanuuksia ei ollut ilmestynyt edes Helsingin keskustan Vans-kauppaan, kun kävin tutkimassa asiaa viime viikolla...


VANS ULTRARANGE GORE (black)

Olin ensin hyvin epäilevä näitä lenkkareita kohtaan, sillä kyseessä on todellakin nauhaton malli. Kengät saavat tukensa ja napakkuutensa jalkaa kiertävistä leveistä kuminauhoista. Uskomatonta kyllä kengät ovat todella mukavat jalassa ja ehkä parasta on, ettei nauhoja tarvitse joka kerta sitoa. Käyttömukavuuden lisäksi rakastan kenkien yksinkertaista ja modernia ulkonäköä! Ne sopivat niin arjen asuun, lenkille kuin vähän siistimmänkin juhla-asun kaveriksi.


VANS ULTRARANGE RAPIDWELD (red)

Kiinnitin ensimmäisenä huomioni kenkien kirkkaan punaiseen väriin, sillä c'mon - kuka ei olisi joskus haaveillut punaisista lenkkareista? Kokeillessa kengät istuivat jalkaan täydellisesti ja tuntuivat älyttömän kevyiltä ja joustavilta. (Saatoin hyppiä kaupassa.) Tykkään ihan sikana kenkien kirkkaasta väristä ja se tuo kivasti piristystä esim. mustien farkkujen kanssa. Lisäksi kenkien sivulta löytyy mm. Vansin legendaariselle skate-hi -mallille tuttu viiva.


// Mitä mieltä – YAY or NAY?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥