tiistai 12. kesäkuuta 2018

VIIKIN KESÄLAITUMILLA


Moikka ja kivaa tiistaita!

Sunnuntaina oli ehdottomasti viime viikon paras sää, joten tilaisuutta ei todellakaan voinut päästää käsistä. Oltiin sovittu mun pikkuserkun kanssa, että mennään Viikkiin ihmettelemään yliopiston kesälaitumelle päästettyjä lehmiä. Ehdottomasti yksi viime viikon parhaita päätöksiä! ♥︎ Ensinnäkin pelloilla oli ihanan rauhallista eikä muita ihmisiä ollut paljoa. 


Tuli niin kotoisa fiilis, kun ympärillä oli laajaa peltoa ja vastaan tuli lampaita sekä lehmiä. Rohkaistuttiin pujahtamaan sähköaidan välistä tyhjälle laitumelle, jonka reunasta löydettiinkin pian joukko hyvin ystävällisiä ja uteliaita kavereita. Hetki naurettiin, että kuka oli oikein tullut katsomaan ketä, sillä niin moni lehmä tuli ihmettelemään meidän luokse! Istuttiin reilun aikaa aidan vieressä rapsuttaen ja ruokkien meidän uusia tuttavuuksia.

Oli kyllä ihan paras tapa viettää vapaapäivää ja iltapäivällä tuntuikin, että olisi ollut paljon pidemmällä reissulla. Välillä tekee niin hyvää päästä kauemmaksi kaupungin keskustasta, vaikka siinäkin on oma viehätyksensä. Suosittelen lämpimästi retkeä Viikkiin – sinne pääsee kätevästi bussilla keskustasta eikä matkaan mene kuin vajaa puoli tuntia. Silti fiilis on kuin olisi eksynyt landelle!


 "Istuttiin reilun aikaa aidan vieressä rapsuttaen ja ruokkien meitä ihmettelemään tulleita lehmiä."


// Ootko jo käynyt Viikissa tervehtimässä lehmiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥