perjantai 1. kesäkuuta 2018

TOUKOKUUN SUOSIKIT ♥︎

Perjantai ja kesäkuun ensimmäinen päivä.

– En tiedä kummasta olen enemmän innoissani! :--) Ehkä kuitenkin kesäkuun alkamisesta, sillä se tarkoittaa, että kesä on alkanut nyt ihan virallisesti vaikka ollaankin saatu nauttia upeista säistä jo pidemmän aikaa... Tähän tulevaan viikonloppuun mahtuu jälleen kaikenlaista mutta tarkoitus olisi viettää aikaa myös asunnolla, sillä pojat saapuivat eilen kaupunkiin mun mukana. (Raukat ovat vielä ihan ihmeissään uudesta "kodista" ja rapuista kantautuvista äänistä.) 

Blogin puolella kesäkuu tuo mukanaan varmasti lisää asukuvia ja ehkä jotain vinkkejä Helsingin menoista ja kivoista mestoista. Reseptien kanssa täytyy varmaan pitää hetki taukoa, sillä mun keittiön varustus riittää tällä hetkellä vain hyvin yksinkertaisiin ruokiin. Tänään luvassa on kuitenkin jälleen kerran kuukauden suosikit -listaus, jonka pariin päästään aivan pian!

SAMETTIHAME (H&M) & KIMONO

Olin hyvin lähellä ostaa juuri tämän samaisen hameen jo alkukeväällä mutta oikea koko oli jo loppuunmyyty. Seurailin verkkokauppaa pitkään siinä toivossa, että varastoon tulisi täydennystä ja lopulta unohdin hameen olemassa olon. Mikä iloinen yllätys olikaan, kun löysin hameen H&M:n keskustan myymälän rekistä juuri oikeassa koossa! Hame istui todella kivasti ja rakastan sen vaaleanpunaista väriä. ♥︎

MORE THAN THIS, PATRICK NESS

Kuukausi on ollut täynnä töitä ja muuta menoa, joten ei mikään ihme, että sain luettua ainoastaan yhden kirjan... Siksi tämä Patrick Nessin More Than This -teos on vieläkin kesken eikä se ole mitään helppoa luettavaa, sillä juoneen mahtuu mukaan paljon odottamattomia käänteitä ja kirjaa lukiessa alkaa itsekin muuttua hyvin epäileväksi tarinan suhteen. Jos sä olet kyllästynyt liian ilmeisiin juonikuvioihin niin suosittelen tätä kirjaa erittäin lämpimästi!

KAIVOPUISTO, HELSINKI

Vaikka Kaivopuiston alue ei kuulukaan mun normaaliin liikkuma-alueeseen täällä Helsingissä, olen käynyt jo muutamana aurinkoisena iltapäivänä kävelemässä merenrantaa kulkevaa reittiä. Reitin varrelta löytyy myös Helsingin Jäätelötehtään kioski, jonka sitruunajäätelö on taivaallista. ♥︎

CULOTTES-HAALARI (STRADIVARIUS)

Kuukauden ehdottomasti käytetyin vaate on tämä Stradivariuksen verkkokaupasta tilattu haalari. Haalarin malli on ihanan rento mutta sopii myös juhlavampaan tilaisuuteen. Koska haalarin materiaali on joustavaa trikoota on se myös älyttömän mukava päällä eikä siihen tule ärsyttäviä ryppyjä. Mun rakkaus haalareihin on vain kasvanut tämän myötä ja tekisi niin mieli hankkia vielä toinenkin!

HIUSPANNAT, GLITTER

Vasta loppupuolella kuukautta hankitut pilkulliset pannat ovat jotain, mitä en olisi kuvitellut koskaan hankkivani! Hiuspannat eivät ole koskaan olleet mun juttu, sillä ne muoviset versiot ovat olleet ihan väärän malliset mun päähän... Keväällä ihastelin muiden hiuksiin sidottuja huiveja mutta nekään eivät (yrityksestä huolimatta) näyttäneet hyvältä mun hiuksissa. Kunnes vastaan osuivat nämä Glitterin kankaiset pannat söpöllä rusetilla. Panta pysyy hyvin päässä, ei paina yhtään ja näyttää oikein kivalta!

LAKRITSIJÄÄTELÖ, SUOMEN JÄÄTELÖ

Katsokaa mitä mä löysin meidän lähikaupasta - ihan täydellisen kokoisen ja makuisen lakritsijäätelön! Tämän Suomen Jäätelön valmistaman jäätelön maku muistuttaa hyvin paljon mun all-time-favourite 3 Kaverin lakritsijäätelöä, jota saatan syödä helposti kerralla koko 500 ml purkin. :--D Ainakin tämä pienempi purkki on turvallisempi valinta herkutteluun.


START AGAIN – ONE REPUBLIC
HELL OR HIGH WATER – PASSENGERS

Tuttuun tapaan postauksen loppuun vielä muutama mun tämän hetken suosikkibiiseistä! One Republicin Start Again -biisin löysin 13 Reasons Why -sarjan toisen kauden soundtrack-listalta ja jäin heti koukkuun. Ihastuin myös Passengers:in uuteen Hell Or High Water -kappaleeseen, jossa on erittäin kauniit sanat. ♥︎

+ SAM PERRY

Musiikin puolella kuukauden suosikeista on mainittava vielä juuri käynnissä olevassa Australian The Voicessa kilpaileva Sam Perry. Sam on mun ensimmäinen kosketus Vocal Looping -tekniikkaan ja täytyy myöntää, että tämä tyttö on myyty! Onneksi Samin kilpailun aikaiset vedot ovat löytäneet tiensä myös Spotifyn valikoimaan Like a Prayer, Smells Like Teen Spirit ja When Doves Cry ovat soineet täällä hyvin ahkerasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥