torstai 14. kesäkuuta 2018

PUPU (HELSINKI)


Moikka!

Mun reilun kuukauden mittainen oleskelu Helsingissä on tarkoittanut kaiken muun lisäksi myös uusien ruokapaikkojen testaamista. Vaikka oonkin saanut lounaan työn puolesta, on erilaisia kahviloita ja ravintoloita tullut testattua viikonloppuisin ja iltaisin. :--) Yksi uusista tuttavuuksista on erinomaisia salaatteja tarjoava Pupu. Pupun valikoimasta löytyy sekä klassikkoannoksia kuin myös satokauden mukaan vaihtuvia salaatteja. Kaikista salaateista on saatavilla tarkat ravintoarvot sekä mahdollisuus muutoksiin (nimimerkilllä vaihdoin_punajuuren_avokadoon).

Salaatit ovat älyttömän kokoisia ja täyttäviä, mitkä on ainakin mun toiveet täydelliselle lounaalle. Lisäksi paikan henkilökunta oli todella ystävällistä! ♥︎


Helsingin ydinkeskustasta löytyy useampi Pupu-ravintolan toimipiste, joista mun lemppareita ovat Stockmannin kulmassa ja Citycenterissä sijaitsevat paikat. Jälkimmäinen on usein mukavan hiljainen ja pöydässä voi rauhassa työskennellä lounaan ohella. Stockmannin piste on ehkä se suosituin loistavan sijainnin takia – tietenkään ulkona olevaa terassia unohtamatta! Take Awayn puolesta ja oman kokemuksen mukaan uskon tämän Mannerheimintien pienen liikkeen olevan nopein vaihtoehto.

Viimeksi mun myöhäiseksi lounaaksi valikoitui Goutsi-salaatti, josta tosiaan vaihdoin paahdetun punajuuren mun omaan suosikkiin avokadoon. Ja toimi ihan älyttömän hyvin! Salaatista löytyy lisäksi kanaa, lehtikaalia, vihreää omenaa, parsakaalia, vuohenjuustoa sekä salaattisekoitusta. Nam! Suosittelen Pupun salaatteja todella lämpimästi, vaikka sitten Woltin kautta kotiin (tai lähimpään puistoon) kuljetettuna.


PUPU
– Mannerheimintie 4, 00100 Helsinki –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥