maanantai 4. kesäkuuta 2018

PARASTA JUST NYT


Ah, kuinka paljon tykkään näistä kuvista!

Taustalla oleva tiiliseinä alkaa olla mun suosikki, mitä tulee asukuvauksiin ja punaisen mekon sekä turkoosien hiusten yhdistelmä toimii ihan sairaan hyvin. ♥︎ Lisäksi oon ihan rakastunut näissä kuvissa näkyviin hiuksiin – tai siis tuohon kiharapilveen, joka ilmestyy edellisenä yönä kosteisiin hiuksiin tehdyistä pienistä leteistä. Voi hitsi, kun ne jaksaisi tehdä useammin sillä onhan tuo lopputulos älyttömän kiva.

Kuvien punainen kietaisumekko on mun ensimmäinen kosketus kirkkaan punaisiin vaatteisiin ja sen myötä oonkin muuttanut mieleni täysin punaisesta väristä. Mekko on kaiken lisäksi ihanan kesäinen ja rento – täydellinen vaate kesän juhliin, kuten lauantaina pidettyihin ylioppilasjuhliin, jossa juhlin juuri tällä kyseisellä lookilla.

Tämä asu on kuitenkin vain yksi mun mieltä ilahduttaneista jutuista viime viikolla ja tässä vielä muutama lisää:


♥︎  Työharjoittelu – Töitä on takana jo kolme viikkoa eli kohta ollaan menossa jo puolessa välissä! Ensi viikolla mulla on muuten eka haastattelu alkusyksyn harjoittelujaksoa varten ja täytyy myöntää, että nyt jännittää aikalailla.

♥︎  Lenkillä vastaan tulevat koirat – Tai ehkä koirat yleensä. Oon ollut aiemmin enemmän kissaihminen mutta nyt kun lähipiiriin kuuluu kaksikin hauvavauvaa ja yksissä kuvauksissa pyöri maailman söpöin lapinkoiran pentu niin mun rakkaus koiriin on kasvanut huomattavasti! Mutta ei hätää – mun elämässä kissat on yhä #1.

♥︎  Helsinki – Kuinka kauan ihminen voi elää Helsinki-huumaa? Mä oon nimittäin yhä aivan liian täpinöissäni kaikesta mitä tällä kaupungilla on tarjota. Parasta on, että kaikki tuntuu olevan niin lähellä ja helposti ulottuvilla, että on oikeastaan vaikeaa jäädä vain makaamaan kotiin...


♥︎  Lauantain ylioppilasjuhlat – Juhlat on ihan parhaita ja niitä on oikeasti ihan liian vähän elämässä. Onneksi viikonloppuna päästiin juhlimaan suvun uutta ylioppilasta aivan ihanassa säässä! (Tämän postauksen kuvat on muuten napattu samana päivänä.)

♥︎  Kesää fiilistelevät ihmiset – Vaikka tällä viikolla kesäinen sää ottaakin reilusti takapakkia, on ollut hauskaa huomata, kuinka parin viikon aurinkoinen sää tuntui saavan kaikki ulos kodeistaan. Terassit olivat täynnä, polkupyöräilijöitä ja lenkkeilijöitä riitti ja ihmiset olivat ulkona vielä keskiyön jälkeenkin.

♥︎  Punainen väri – Mulla ei ole aiemmin ollut mitään kirkkaanpunaista vaatetta, joten voitte varmaan kuvitella montako kertaa mun piti sovittaa tätä kuvien mekkoa ennen kuin uskalsin ostaa sen. Olin elänyt aina siinä uskossa, että punainen ei vain sovi mulle mutta jotenkin mun mieli vaan taas muuttui. :--D Katsotaan jääkö tämä vaatekaapin ainoaksi punaiseksi vaatteeksi vai löytääkö sinne tiensä myös muita.

mekko: New Yorker // korkokengät: Kookenkä // hattu: Brixton

♥︎  Kaverit – Ihan mahtavaa nähdä taas kaikkia tyyppejä. Ollaan istuttu ilta-auringossa jääkahveilla, hengailtu koirapuistossa, suunniteltu piknikkejä ja kirpputorikierrosta ym. hauskaa tekemistä.

♥︎  Hammaslääkäri – Mun kolmen käynnin hammaslääkäriputki on viimein selätetty ja nyt kaikki on kunnossa! Vaikka mulla ei mitään hammaslääkäriä vastaan olekaan, on aikojen varaaminen vaan jotenkin niin vastenmielistä, että välttelen hommaa. Tästä eteenpäin pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja käydä tarkastuksissa vuosittain.

♥︎  Uusin tatuointi – Tästä en ole enempää huudellut täällä, sillä kyseessä on melkein "extempore" leima. Olin mielessäni päättänyt ottaa kyseisen tatuoinnin, jos onnistun pääsemään toivomaani vaihtoon Milanoon mutta ensin ajattelin hankkivani tatuoinnin vasta Italiassa tai reissun jälkeen. Täällä Helsingissä ollessani tajusin kuitenkin, että tatuointi olisi helpoin hankkia jonakin walk-in -päivänä – ja lauantaina olinkin jo tatuointiliikkeen jonossa.


// Kiinnostaako teitä nähdä uusi tatuointi tarkemmin ja kuulla lisäksi mun mietteitä asiasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥