lauantai 16. kesäkuuta 2018

MUN TOINEN TATUOINTI

Ta-daa!

Tässä se nyt on – mun toinen tatuointi. Ei kyllä kulunut kauaa ensimmäisestä, kun jo löysin itseni tatuointiliikkeen edestä! :--) Niin se näköjään menee monella muullakin... Tämän tatuoinnin kohdalla aihe ja toteutus olivat jo aika hyvin selvillä mutta tatuoinnin paikka varmistui vasta peilin edessä. Pallottelin pitkään lopullisen nilkan sisäsyrjän ja käsivarren alaosan välillä mutta onneksi tuo nilkka vei lopulta voiton. Teksti on juuri sopivalla korkeudella – sen saa kätevästi esiin lahkeen käärimällä tai culottes-mittaisissa housuissa.

Olin hieman peloissani siitä, kuinka paljon kivuliaampaa kuvan ottaminen nilkkaan olisi (iho on kuulemma aika ohut) mutta en kyllä huomannut kummoista eroa edelliseen kertaan. Tatuointi on myös parantunut ihan normaaliin tahtiin mutta myönnän, että hieman harmitti, kun tajusin, etten saakaan käydä viikkoon uimassa tämän kanssa! En ollut edes ajatellut asiaa, kunnes kaveri huomautti mun uintireissua suunnitellessa että "Ethän sä saa mennä uimaan?" :--D Nyt onneksi uiminen on jo sallittua ja sääkin on aiempaa parempi niin asia ei enää harmita.


MIKÄ?

Kuten kuvista näkyy on kyseessä (pieni) tekstitatuointi, josta löytyy tietyn paikan koordinaatit. Saatoitte ehkä jo arvata, että tuo kyseinen paikka on Milano, jonne mun tie vie nyt tulevana syyskuuna. Ensin leikittelin ajatuksella jonkinlaisesta kaupungin skyline-kuvasta mutta onneksi päädyin tähän yksinkertaiseen vaihtoehtoon, joka ei suoraan kerro mitään. (Ellei joku osaa koordinaatteja ulkoa.)

MIKSI?

Ajatus Milanoon liittyvästä tatuoinnista alkoi kypsyä mun päässä alkusyksystä, kun olin päättänyt hakea kevään opiskelijavaihdon haussa ensisijaisesti juuri Milanoon. Ajatus jäi pyörimään mieleen pidemmäksi aikaa ja yhdessä vaiheessa lupasin itselleni toteuttavani tatuoinnin, jos todella pääsen opiskelemaan kaupunkiin. Kun näin sitten kävi, halusin ehdottomasti ottaa itselleni tatuoinnin, joka muistuttaa paitsi tulevasta vaihdosta että siitä, kuinka unelmat voivat käydä toteen, kun niiden eteen tekee työtä. ♥︎


MISSÄ?

Ensin mietin tatuoinnin ottamista Milanossa tai vasta vaihdon jälkeen täällä Suomessa. Odotus tuntui kuitenkin pitkältä ja kun huomasin usean liikkeen järjestävän Helsingissä walk-in päiviä, halusin ehdottomasti ottaa tatuoinnin jo ennen vaihtoon lähtemistä. Päädyin valitsemaan liikkeeksi Tatuatan, josta olin kuullut ja lukenut paljon positiivista palautetta. Lisäksi heidän walk-in päivänsä on lauantai, joten en joutunut olemaan leiman takia pois töistä.

Olin aamulla ensimmäisenä jonossa noin 30 min aikaisemmin ja pääsinkin suoraan tatuoitavaksi. Mun tatuoinnin hoiti Emma ja olin palveluun super tyytyväinen. Emma oli erittäin mukava ja rento eikä tatuoiminen sattunut paljoa aiempaa enempää. Lopputulos oli juuri sellainen kuin olin toivonut ja olen onnellinen, että päätettiin tehdä tatuoinnista reilusti isompi kuin ensin olin ajatellut. Nyt tekstin fontti tulee kauniisti esille ja tatuoini näyttää hyvältä.


MITÄ SEURAAVAKSI?

Rehellisesti sanottuna mä en tiedä. Juuri tällä hetkellä mun tatuointikuume on hieman laantunut, sillä mielessä ole täysin selvää kuvaa, jonka haluaisin iholleni seuraavaksi tatuoida. Myöskään seuraavan tatuoinnin paikkaa ei ole mietitty. Taidan vain nauttia näiden kahden leiman kanssa jonkin aikaa ja fiilistellä niitä. Mahdollisen seuraavan tatuoinnin aika olkoon sitten, kun musta tuntuu, että olen täysin varma asiasta. Voi olla, että tähän menee useampi vuosi tai sitten vain pari kuukautta. Annetaan ajan näyttää!

3 kommenttia:

 1. Ihana uusi pikkukuva! ♥ Mun kokemukseni mukaan tuollaiset tekstitatuoinnit ei tunnu missään vaikka kipeälle paikalle tehtäisiinkin, kun ne ovat niin nopeita. Kun aletaan hakkaamaan isompaa, paksurajaisempaa ja varjostettua kuvaa, silloin kannattaa oikeasti miettiä tuota paikan kivuliaisuutta. Eka tunti yleensä menee ilman ongelmia, mutta kun aletaan menemään sen yli, niin silloin kipukynnystä vasta koetellaankin :D T. reisitatska + jalkapöytätatska yhteensä yli 5 h

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Onneksi mun unelmissa ei ainakaan nyt ole mitään isompaa kuvaa, tai saattaisi jäädä ottamatta :-D

   Poista
  2. Muakin pelotti kovasti tuo kipu, kun ekaa isoa tatuointia aloin suunnitella :D Täytyy kuitenkin muistaa, että vaikka tatuointia ottaessa täytyisi purra hammasta pari tuntia, kuva on sen jälkeen ikuinen. Toisin kuin vaikka hammaslääkärikipu, sitä täytyy sietää vuodesta toiseen :'D

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥