lauantai 30. kesäkuuta 2018

KESÄKUUN SUOSIKIT ♥︎

HEISSAN.

Moikka! Mun työharjoittelu Dekolla päättyi eilen ja olo on kieltämättä samaan aikaan haikea mutta helpottunut – nyt tiedossa on kuukauden verran lomaa, johon mahtuu mm. viiden päivän matka Roomaan sekä Ed Sheeranin keikka Tukholmassa. ♥︎

Eilen juhlittiin mun kesäloman alkamista Reino Nordinin keikalla Allas Sea Pool:illa ja oli kyllä ihan huippu hauska ilta! Onneksi aluksi päivälle luvattu sade peruuttikin osallistumisensa, joten saatiin fiilistellä keikkaa kauniissa kesäillassa. Nyt on ihan mukavaa aloittaa kesäloma hieman rauhallisemmin. Lisäksi myöhemmin heinäkuussa on suunniteltu myös pienen budjetin seikkailua Repoveden kansallispuistoon teltan kanssa. Kaikkea hauskaa on siis tulossa!

PUNAINEN VYÖLAUKKU (DIY)

Jos vyölaukut näyttäisivät yleisesti tältä niin mulla tuskin olisi mennyt näin kauan löytää ne. Onneksi päädyin askartelemaan tämän itse, sillä tämä on niin kätevä esim. lenkille ja kaupungille mennessä eikä koko ajan tarvitse huolehtia olkalaukusta. Jos sunkin tekisi mieli tehdä itsellesi samanlainen vyölaukku niin ohjeen tähän ihanuuteen löydät tästä linkistä!

PÄIVÄ VIIKISSÄ

Yksi kuukauden parhaista jutuista täytyy olla meidän pieni retki Viikkiin. Käytiin tervehtimässä kesälaitumella hengailevia lehmiä ja viihdyttiin auringossa parikin tuntia. Takaisin kaupunkiin käveltiin sitten Vanhankaupungin rannassa kulkevaa luontopolkua pitkin aina Arabialle asti. Ihan täydellinen kesäpäivä, jos multa kysytään!

ORGANIC ORANGE & COCONUT INFUSION (Clipper)

Tämän kesän paras tee löytyi sattumalta yhtenä viileämpänä kesäiltana, kun oltiin tulossa koirien kanssa Rajasaaresta ja päätettiin piipahtaa Regatta-kahvilan kautta. Siellä maistoin ekan kerran tätä Clipperin tropic-yrttiteetä ja rakastuin. ♥︎ Onneksi keskustan S-marketin valikoimaan voi luottaa ja sieltä löysin paketin myös itselleni. Nyt meneillään on muuten jo toinen pakkaus...

THE BIG HAIR SPRAY

Kesäkuussa julkaisin kokonaisen postauksen mun kesäkosmetiikan suosikeista (click!). Näistä tuotteista vielä toisen maininnan ansaitsee tämä Loreal Stylista -sarjan muotoilusuihke, joka toimii täydellisesti. Hiukset saavat tarvittua pitoa mutta kampaus jää uskomattoman joustavaksi. Tämä kanssa voi siis viimein sanoa hyvästit hiuslakan kovettamille hiuksille!

PUNAINEN KIETAISUMEKKO (New Yorker)

Tämä mekko olisi oikeastaan kuulunut mukaan jo toukokuun suosikkeihin mutta en ehtinyt saada siitä kivoja kuvia. Toisaalta onhan mekkoa käytetty aivan yhtä ahkerasti myös nyt kesäkuun aikana, joten mitään "vahinkoa" ei ole tapahtunut! :--)

PUNAISET LENKKARIT (Vans)

Lisää punaista suosikit -listalle! Rakastuin nimittäin ensimmäisellä silmäyksellä näihin Vansin Ultrarange-uutuusmalliston kirkkaan punaisiin lenkkareihin. Kengät istuivat lisäksi jalkaan kuin unelma, joten ne oli pakko saada (toisen parin lisäksi).

KESÄKYNNET (Mavala)

Tunsin itseni melkein päiväkoti-ikäiseksi, kun pyysin Mavalan pisteellä jokaiseen kynteen eri värisen kynsilakan. :--D En millään pystynyt valitsemaan vain yhtä tämän kesän uusista sävyistä, joten lopulta lähdin paikalta näillä sateenkaaren värisillä kynsillä. En voi vieläkään uskoa, kuinka tasainen ja kiiltävä kynsien pinnasta oikein tuli, sillä jotenkin onnistun itse tökkäämään kostean lakan aina johonkin. Näillä mentiinkin sitten reilun viikon ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥