perjantai 8. kesäkuuta 2018

KESÄKOSMETIIKKAN LEMPPARIT

Huomenta ja ihanaa perjantaita!

Kuten otsikosta käy ilmi, on tänään aika käydä läpi muutama mun suosikki tämän kesän kosmetiikasta. Tarkkaan ottaen listalta löytyy kuusi tuotetta, joita olen käyttänyt tiiviisti viime kuukausien aikana ja jotka ovat päässeet mun luottotuotteiden listalle. Helsingissä pyöriminen ja töissä käyminen ovat asettaneet mulle omat haasteensa, sillä en viitsi lähteä "ihmisten ilmoille" aivan samalla valmistautumisella kuin jos viettäisin kesälomaa kotona. (Lue: eli suoraan sängystä kauppaan.)

Viikkoihin on mahtunut siis runsaasti turhautumista niin hiusten kuin meikin laittamiseen. Tietenkin on ollut myös päiviä, kun olen jättänyt kasvot kokonaan ilman meikkiä ja vetänyt hiukset yksinkertaiselle poninhännälle. And that's fine. Välillä on kuitenkin päiviä, jolloin on kiva panostaa ja laittaa hiukset kivasti ja huulipunaa huulille. :--)

BIG HAIR STYLISTA -MUOTOILUSUIHKE (L'OREAL)

Tutustuin tähän Stylista-sarjan uuteen tuotteeseen jo keväällä, kun käytiin laitattamassa hiukset L'oreal Stylistan pop up -pisteellä Helsingin keskustassa. Tuote kohotti hiuksia yllättävän paljon mutta jätti kampauksen silti ihanan joustavaksi! Tämä oli ehdottomasti syy miksi vaihdon tavallisen hiuslakkani tähän – mä nimittäin inhoan sitä, kuinka hiuslakka kovettaa hiukset.

COLOR MASK NIGHT SKY (BIOZELL)

Oon yrittänyt hiljalleen päästä eroon tämän turkoosin tukan vihreästä sävystä ja saada väriä lähemmäksi sinistä. Tässä apuna on ollut mm. Biozellin hoitava sävyte värissä Night Sky, joka taittaa mun hiusten väriä vielä hieman kylmempään siniseen. Vaikka mun hiusväri pitäisikin olla sininen niin jostain syystä mun hiukset antaa siihen turkoosin sävyn... Ainakin tällä hetkellä olen olemassa olevaan sävyyn tyytyväinen mutta jossain vaiheessa olisi kiva kokeilla "ihan kunnollista" sinisen sävyä!

OCEAN SPRITZ -SALT SPRAY (WELLA)

Myös suolasuihke on mulle verrattain uusi tuttavuus, koska aiemmin mulla oli tapana vain pitää hiuksia kiinni koko ajan. Suolasuihke antaa hiuksiin kivasti rakennetta ja ne näyttävät juuri siltä kuin olisi juuri tullut merestä uimasta.  Kuitenkin seuraavana päivänä hiukset tuntuvat ainakin mun mielestä jo ikävän likaisilta ja tahmaisilta. Tästä siis pieni miinus tuotteelle.

FOUR REASONS DRY SUPER SHAPER

Näköjään kesän kosmetiikkasuosikit painottuvat vahvasti hiuksiin, sillä listalla on vielä yksi muotoilutuote. Four Reasons -sarjan Dry Super Shaper on erittäin kiinnostava tuote, sillä en osaa sanoa muistuttaako se enemmän hiuslakkaa, kuivashampoota vai tyvikohottajaa! Tässä yhdistyy hieman kaikkien edellä mainittujen ominaisuudet, mikä on kyllä ihan loistava juttu. Lisäksi mun on ihan pakko rakastaa tätä suloista purkkia. ♥︎ Tämä on tosin nyt jäänyt vähän vähemmälle käytölle tuon Stylistan muotoilusuihkeen jälkeen mutta ansaitsee silti paikkansa tällä listalla.

HUULIPUNA (LUMENE)

Kesän klassikko puna on täällä taas! Mulla useamman vuoden ollut (ja yhä moitteettomassa kunnossa oleva!) Lumenen huulipuna sävyssä Merivuokko on täydellinen huulipuna kesään. Punan koostumus on hyvä, se pysyy kauan huulilla eikä jätä huulia kuiviksi. Lisäksi hieman oranssiin taittava kirkkaan punainen sävy sopii täydellisesti mun kesävaatteiden kaveriksi ja tuo kasvoille kaivattua väriä.

KOSTEUSEMULSIO (AISTI)

Hankin tämän kosteusvoiteen alun perin tatuointia varten, koska tatuoija suositteli kyseistä voidetta. Pian otin voiteen päivittäiseen käyttöön koko kehon kanssa, sillä voide yllätti mut positiivisesti. Sen koostumus on erittäin kevyt ja voide imeytyy todella nopeasti. Parasta on iholle jäävä kosteutettu tunne, joka kestää uskomattoman pitkään! Tykkään x 1000. ♥︎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥