perjantai 15. kesäkuuta 2018

IN & OUT: SUMMER

Moikka!

Viime aikojen viileämmän sään takia ajattelin, että olisi mukava palata takaisin kesäfiiliksiin. Ja mikä toimisikaan paremmin kuin IN & OUT -listaus kesätrendeistä! Tuntuu, etten ole ehtinyt yhtään paneutua tämän kesän trendeihin enkä tiedä yhtään mikä on yleisellä tasolla IN tai OUT. En ole päässyt kiertämään kauppoja sen kummemmin mutta sen sijaan olen ihastellut vastaantulevien ihmisten yksilöllisiä tyylejä. Täällä Helsingissä on kyllä hiton tyylikästä porukkaa!

Tämän listauksen jutut ovat siis hyvin vahvasti mun omaan makuun ja mielipiteisiin sidottuja!

––––––––––––––––––––––––––––––––  IN  ––––––––––––––––––––––––––––––––––

KIETAISUMEKKO

Miten mä olen onnistunut missaamaan nämä aiemmin? Kietaisumekot ovat ehkä kauneimpia kesämekkoja, joita oon nähnyt. Tällä hetkellä multa löytyy jo hyvin paljon tuota oikealla olevaa muistuttava mekko, johon olen ihan rakastunut! Jos joku sattuu tietämään mistä löytäisin vielä hieman pidemmän version ilman röyhelöitä niin please - hit me up!

HUIVIT HIUKSISSA

Tavallinen poninhäntä saa aivan uuden ilmeen, kun sen kiinnittää tavallisen hiuslenkin sijaan kauniilla huivilla! Tykkään tästä trendistä ihan valtavasti mutta en ole vielä löytänyt mun tukan sävyn kanssa yhteensopivaa huivia. Etsintä jatkukoon!

KIHARAT HIUKSET 

Lyhyen tukan kanssa kampauksien tekeminen on hieman haastavampaa, sillä ainakin osa leteistä ei millään onnistu. Ainainen hiukset auki -meininki alkaa jo tuntua tylsältä ja kaipaisinkin hiuksiin jotain uutta. Pienten lettien jälkeen munkin tukkaan ilmestyy aika kivat kiharat, joiden takia olenkin kääntänyt pääni kiharoiden perään. Mitenköhän jonkin sortin permanentti toimisi mun hiuksissa?

JUOMA-ASTIA HANALLA

En tiedä onko tällä virallisesti jokin oikea nimi mutta varmasti tiedätte mistä mä puhun? Oon pidempään ihaillut näitä lasisia astioita, joissa voi tarjoilla juhlien juomat kauniilla tavalla. En vaan tiedä kuinka kovaan käyttöön tällainen pääsisi, sillä mulla on tapana tehdä makuvettä ihan vaan kannuun jääkaappiin enkä aina juo sitä 2 litraakaan...


–––––––––––––––––––––––––––––––  OUT  –––––––––––––––––––––––––––––––––

SYDÄMEN MUOTOISET AURINKOLASIT

Oh no! En ole koskaan lämmennyt oudoille aurinkolaseille ja muistan kun pari vuotta tuollaiset ekan kuvan tapaiset sydänlasit olivat muotia. Tänä kesänä sydämen muoto on muuttunut hieman mutta ei vieläkään iske muhun sitten millään tavalla. Nämä on vaan yksinkertaisesti mauttoman näköiset mun mielestä.

FEIKKI-PISAMAT

Auringon esiin tuomat pisamat kuuluvat mun IN-listalle mutta sen sijaan pisamien meikkaaminen on ehdoton no-no. Ehkä tämä johtuu siitä, että en ole tähän mennessä vielä nähnyt yhtäkään aidolta näyttävää lopputulosta vaan "pisamat" näyttävät hassuilta ja luonnottomilta. Jos jätetään pisamat niille, jotka niitä luonnollisesti saavat?

PITKÄT FARKKUTAKIT

Mun kanta over sized -vaatteisiin on usein häilyvä ja niin tässäkin asiassa. Itselläni on ainoastaan lyhyitä ja normaalimittaisia farkkutakkeja mutta mielestäni esim. hieman lantion alapuolelle ylettyvät farkkutakit näyttävät ihan hyvältä (varsinkin mekon kanssa!). Sitten on nämä reilusti polven alle ulottuvat takit, jotka ei taas uppoa yhtään.// Millaisia mietteitä teillä on kesän trendeistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥