sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

DIY: TRENDIKÄS VYÖLAUKKU


MOIKKA!

Kesäkuu on täällä ja samoin loman mukanaan tuomat ulkomaan matkat, festarit, keikat ja muut tapahtumat! Tämä DIY-ohje tulee siis loistavaan saumaan, sillä aina noihin tilaisuuksiin ei viitsi (tai edes saa) ottaa mukaan isompaa laukkua. Lisäksi laukun kanssa on välillä vaikeaa liikkua isossa väkijoukossa – saati tanssia ja hyppiä musiikin mukana!

Ratkaisu tähän on tietenkin 90-luvulta tuttu vyölaukku. Mun silmää kaupoista löytyneet vyölaukut ei kuitenkaan miellyttäneet ja ainoat kauniit yksilöt olivatkin sitten ihan omaa hintaluokkaansa... Käännyin siis taas vaihteeksi tee-se-itse -ratkaisuun, jotta saisin juuri sellaisen vyölaukun kuin halusin! :--) Ensin unelmissa oli löytää kirpputorilta täydellisen patinoitunut nahkainen pikkulaukku mutta näköjään niitä ei ole paljoa tarjolla. Tarjonnan puutteen vuoksi tartuin suunnitelman B-osaan eli otin käyttöön tämän liian pieneksi huomatun meikkipussin! Pääsipä sekin käyttöön.

Tämä ohje on naurettavan helppo ja lopputulos on juuri sellainen kuin itse haluat. Paritin kirkkaan punaisen meikkipussin saman sävyisen kirpparilta löytyneen vyön kanssa ja yhdessä nämä ovat kyllä ihanan raikas ja näyttävä kokonaisuus! ♥︎


TARVITSET:

♥︎ pieni olkalaukku / meikkipussi (esim. kirpputorilta)
♥︎ sakset
♥︎ kuumaliimaa tai ompeluvälineet
♥︎ nahkainen vyö

1. Leikkaa olkalaukun hihnat pois. Sovita mihin kohtaan vyötä laukku on paras kiinnittää.
2. Liimaa vyö kiinni laukun takapuolelle.
3. Jos liima ei tahdo pitää, ompele vyö muutamalla pistolla kiinni laukkuosaan.
4. Uusi vyölaukkusi on valmis!


Tämän vyölaukun koko on mun mielestä juuri täydellinen – mukaan mahtuu juuri kaikki tarpeellinen eikä mitään turhaa. Laukkuun mahtui helposti kännykkä, huulirasva, avaimet, pankkikortti ja henkkarit – sekä mun tapauksessa verensokerisensori ja lääkkeet. Lisäksi punainen väri on selvästi nousemassa mun suosioon eikä mikään ihme, kun katsoo kuinka hyvältä se näyttää sinisen denimin kanssa!!


// Mitä mieltä olette? YAY or NAY?

2 kommenttia:

  1. Kätevä idea. Aion tehdä. Varmuuden vuoksi ompelen ripustuslenkit lujasti kiinni, koska liima voi pettää tai voro kiskaista laukun irti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti kyllä! Itsekin lisäsin liimauksen reunoille ompeleet, jotta laukku pysyy varmasti kiinni.

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥