tiistai 19. kesäkuuta 2018

DIY: KIRJAILTU PAITA

HELLO!

Valkoinen t-paita ja farkut on yksi kesän kovimmista klassikoista  eikä ihme, sillä kombo on ihan täydellinen! Yhdistelmään saa pientä twistiä valitsemalla valkoisen t-paidan kivalla kirjailulla. Jos sellaista ei löydy vielä sun vaatekaapista tai vaatekauppojen paitojen tekstit eivät nappaa niin ei hätää! Kirjailu on yllättävän helppoa ja voit helposti saada jo olemassa olevalle valkoiselle t-paidalle uuden elämän.

Mä päätin päivittää mun vaatekaapissa olleen t-paidan sekä kirpparilta löytyneen kauluspaidan, joten hain yhtenä päivänä Eurokankaasta paksumpaa kirjailulankaa ja illalla kävin hommiin. T-paidan kaluksen ympärille halusin kirjailla lauseen: "Carry On My Wayward Son" ja kauluspaidan kauluksen päädyin koristelemaan punaisilla sydämillä. Mun mielestä näistä tuli oikein kivan näköiset – ja mikä parasta, muutos ei ole pysyvä vaan kirjailut pystyy halutessaan purkamaan. :--)


TARVITSET:

valkoinen paita
(mustaa) kirjailulankaa
neula
lyijykynä
sakset


1. Hahmottele valitsemasi teksti / kuvio haluamallesi kohdalle lyijykynän avulla.


2. Kirjaile lyijykynän jäljen päälle esim. ketju- tai varsipistoilla. (apua täällä) Kirjaillessa kangasta kannattaa venyttää hieman, jotta kirjailtu kohta joustaa kankaan kanssa.
Tätä varten on myös kirjailukehikoita, joita voit myös hyödyntää!

3. Katkaise lanka ja päättele hyvin.


// Mitä mieltä sä olet kirjailuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥