tiistai 5. kesäkuuta 2018

6 X UPEA SÄNGYNPÄÄTY

Moikka taas!

Tällä hetkellä mun WANTIES-listan kärjessä komeilee mikä muukaan kuin sängynpääty. Ehdin tuijotella jonkin aikaa mun hyvin tyhjän oloista seinää, sillä kissat onnistuivat viimein repimään seinässä olleen washi-teipistä tehdyn karhun. Tästä alkoi kivan näköisen diy-sängynpäädyn ideoiminen, jonka lopputuloksena oli aivan liian monta kiinnostavaa vaihtoehtoa!

Mikä näistä on sun suosikki?


vasemmalla:  Saman kokoisista puulaatikoista koottu hylly antaa lisää säilytystilaa ja toimii samalla näyttävänä sängynpäätynä. Tähän saisi myös kivasti kaikki kirjat esille ja aivan käden ulottuville!

oikealla:  Reikälevy luo kiinnostavan mutta minimalistisen ilmeen. Tähän ei välttämättä edes halua kiinnittää mitään roikkumaan mutta sekin olisi mahdollista. Tämä ratkaisu ihastuttaa mua todella paljon. ♥︎


vasemmalla:  Jonkinlainen ripustettava tyyny olisi myös kiinnostava ratkaisu. Tällaista varten seinään tulisi tosin kiinnittää ripustuskoukut. Materiaalina konjakin värinen nahka näyttää upealta – tosin tuolla seinän värillä saattaa olla asiaan tekemistä.

oikealla:  Puinen sängynpääty on aika klassikko mutta siihenkin saa helposti ilmettä paneelien suunnilla tai sävyllä. Tässä yksilössä on ihanan rustiikkinen fiilis!


vasemmalla:  Kevyt ja kaunis ratkaisu olisi myös rottingista punottu sängynpääty. Muodon ei välttämättä tarvitsisi olla näin monimutkainen vaan sen voisi yksinkertaistaa esim. kehikoksi tai muuksi simppeliksi muodoksi.

oikealla:  Ihastukseni sängynpäätyihin lähti aika vahvasti tästä kuvasta, jossa sängynpääty on rakennettu vanhoista kirjoista! ♥︎ Voi, kun tällaisen jaksaisi vain rakentaa – ei nimittäin ollut maailman helpoin ja nopein ohje...


// Ootko sä haaveillut joskus kivasta sängynpäädystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥