lauantai 12. toukokuuta 2018

SUMMER – YES PLEASE!


Terveiset täältä Keski-Suomesta!

Mun koulu loppui virallisesti tiistaina ja olinkin jo samana iltana kissojen kanssa täällä kotona. Lupasin tulla vahtimaan taloa ja ruokkimaan kissan, sillä äidillä oli omia menoja loppuviikoksi. :--) Toisaalta on ollut ihan jees olla kotona mutta täällä yksin ollessa huomaa nopeasti, kuinka "kuollut" tämä kaupunki on ainakin mun ikäisten kohdalla... Kaikki tutut ja ystävät ovat muuttaneet pois eikä sen kummempaa tekemistä ole.

Ehkä tämä on toisaalta hyvä, sillä olen ehtinyt nyt parissa päivässä tehdä yli puolet ruotsin kesäkurssin itsenäisistä tehtävistä! Samalla olen nauttinut rauhasta, pyöräillyt keskustan rantaan jäätelölle ja drinkille, istunut pihalla auringossa kissan kanssa sekä tyhjentänyt päässä pyöriviä ajatuksia paperille. Tästä on hyvä jatkaa kohti Helsinkiä.


t-paita: Stradivarius || shortsit: H&M || vyö: vintage || aurinkolasit: Ray Ban

Tällä viikolla on todellakin tuntunut kesältä, kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari näyttää lähes jokainen päivä reilua 20 astetta. Ei siis yhtään hassumpi viikko olla vapaalla! Toivotaan, että samanlainen sää jatkuu myös sen "oikean" kesän ajan ja saadaan nauttia pitkästä aikaa kunnon lämpimästä kesästä. Mulla ei ole ainakaan mitään shortsi- ja kesämekkokelejä vastaan! (Lisäksi odotan innolla yhtä kesävaatetta, jonka toimitus on parin päivän päästä... ♥︎)


// Miten sä olet nauttinut näistä kesäisistä päivistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥