torstai 10. toukokuuta 2018

PARAS AVOKADO TOAST


Moikka!

Kahviloiden aamupaloilla on yksi ylitse muiden – nimittäin herkulliset avokadotoastit, jotka on yllättävän helppoa taikoa myös kotona. Näiden tekemisessä ei muuten mene kovin paljon kauemmin kuin ihan tavallisen aamupalaleivän! Oon syönyt elämäni aikana useamman avokadoleivän, joiden pohjalta olen kehitellyt tämän (ainakin mun mielestä) parhaan ohjeen.

Ohje on hyvin yksinkertainen: leiväksi kannattaa valita jokin rapea kuorinen leipä paistopisteestä tai sitten paahtaa pala paahtoleipää, leivän päälle kerros maustamatonta tuorejuusto (tykkään enemmän tästä kuin hummuksesta) sekä noin puolikas avokado viipaloituna. Lopuksi tykkään ripotella pinnalle hieman kuorittuja seesamin siemeniä – ja herneenversot kuuluvat vähän parempaan aamuun. :--)

// Olisiko tässä yksi vaihtoehto äitienpäivän aamiaiselle?


AVOKADO TOAST (2 kappaletta)

2 leipäviipaletta
noin 2 rkl maustamatonta tuorejuustoa
1 kypsä avokado
1 tl seesamin siemeniä

+ tuoreita herneenversoja / basilikaa / tai muita yrttejä


1. Paahda leivät ja levitä pinnalle tuorejuusto.

2. Viipaloi avokadon hedelmäliha ja asettele leivälle.

3. Ripottele pinnalle seesamin siemeniä ja koristele herneenversoilla tai yrteillä.


// Onko siellä muita avokadoleipien rakastajia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥