tiistai 15. toukokuuta 2018

MY NEW PARTNER IN CRIME: CANON EOS 1300D


Tai no, ei enää kovin uusi mutta silti...

saanko esitellä mun uuden kameran rungon: Canon EOS 1300D. ♥︎ Kyseessä on siis melkein sama kamera kuin mun edellinenkin, ainoastaan hieman päivitetympi versio. 1300D on Canonin rungoista ehkä se yksinkertaisin ja valitsin sen tasan kahdesta syystä: budjetin ja wifi-toimintojen takia. Syynä uuden rungon ostamiselle oli pakko, sillä mun vanhan kameran kenno oli saanut sen verran vahinkoa, että kuvat alkoivat kärsiä myös.
Perustietoja:

– 18.0 MP, 3 fps
– Full HD videot
– kuvanvakain
– ISO 6400 <12800>
– Wi-fi, NFC
– Mukana EF-S 18-55 IS II –objektiivi

Wi-fi-toiminnot:

– Kameran ohjaaminen älypuhelimella (etälaukaisu)
– Kuvien siirtäminen suoraan kännykkään
– Kameran yhdistäminen toiseen kameraan
– Kuvien tulostaminen wi-fi tulostimella


Ylläolevista mulla ehdottomasti käytetyimmät ovat nuo kaksi ensimmäistä ominaisuutta. Mun edellinen runko ei tukenut langattomia etälaukaisimia, joten esim. asukuvien ottaminen yksin oli pelkkää juoksemista! Kuvien ottaminen älypuhelimen avulla on niin paljon helpompaa. ♥︎ Lisäksi kuvien siirtäminen tietokoneen ja Dropbox:in kautta puhelimeen oli rasittavaa mutta onnistuu nyt muutamalla sormen liikkeellä.

Mun mielipide:

Yleisesti ottaen olen ollut erittäin tyytyväinen tähän kameraan, sillä se ei poikkea paljoa aiemmasta mallistani. Erityisesti tykkään tuosta Wi-Fi-ominaisuudesta, sillä se helpottaa kuvaamista huomattavasti. Kamera sopii erityisesti aloittelijalle, sillä mukana tulee selkeä materiaali ja ohjeet kameran käyttöön. Mielestäni kameran hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan ainoa miinus on kameran koko, se tosin ei erityisemmin poikkea muista järjestelmäkameroista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥