maanantai 14. toukokuuta 2018

MITÄ KESÄ TUO TULLESSAAN?


MOIKKA TYYPIT!

Mun koulu on siis vihdoin ohi ja viime viikot ovat olleet uskomattoman kiireisiä, kun olen järjestellyt kaikkia asioita alkavaa kesää varten. Näin alkuun mulla oli onneksi viisi päivää lomaa ennen kuin mun työharjoittelu alkoi tänään. Töissä viihdyn kesäkuun loppuun ja heinäkuussa ollaan sitten virallisesti lomalla.

Koska oon saattanut mainita mun kesän ohjelmasta aina sanan siellä ja toisen täällä ajattelinkin, että voisin tänään kertoa hieman enemmän tulevien kuukausien suunnitelmista ja tapahtumista!


TYÖHARJOITTELU DEKOSSA

Sain vajaan kahden kuukauden mittaisen työharjoittelupaikan Deko-lehdessä ja mun ensimmäinen työpäivä oli tänään. Voitte vain kuvitella, kuinka innoissani odotan tulevia viikkoja! Parasta hommassa on, että pääsen tutustumaan sisustussuunnitteluun uudesta näkökulmasta, tapaamaan suunnittelijoita, tutkimaan sisustusliikkeitä ja kaikkea muuta siistiä. :--D

ASUMINEN HELSINGISSÄ

Työharjoittelu "pakottaa" mut muuttamaan pariksi kuukaudeksi Helsinkiin ja en voisi olla enemmän onnessani. Oon kaivannut viimeisten vuosien aikana todella paljon tutuille kulmille ja onkin ihanaa palata takaisin mulle niin rakkaaseen kaupunkiin. Mielessä olisi ehkä juhannuksen viettäminen kaupungissa, aurinkoisia päiviä Hietsulla, piknik-retkiä Suomenlinnaan sekä iltalenkkejä kaverin ja koiran kanssa!

KIRPPUTORI- JA PIKNIK-PÄIVÄ

Puhuttiin keväällä alustavasti koulukaverien kanssa, että olisi tosi jees viettää yhdessä päivä Helsingissä. Aamulla aloitettaisiin kirpputoreja kiertämällä ja iltapäiväksi siirryttäisiin eväiden kanssa Suomenlinnan kallioille. Tämä pitää ehdottomasti saada toteutettua!


KESÄKURSSIT

Kuten mainitsin, ilmoittauduin kesän ajaksi myös kahdelle opintojaksolle, jotta saan kerättyä tarpeelliset opintopisteet opintotukea varten. Onneksi löysin meidän opintosuunnitelman mukaiset kurssit verkkokursseina, joten läsnäoloa ei tarvita! Odotan mielenkiinnolla Turun AMK:n Taiteen ja muotoilun historia -kurssia eikä ole yhtään hassumpaa saada myös pakollista ruotsin kurssia suoritetuksi etuajassa.

OPISKELIJAVAIHDON JÄRJESTÄMINEN

Huhtikuun lopussa sain jännittäviä tuloksia opiskeluvaihdon hausta – mut nimittäin hyväksyttiin ensi syksyksi opiskelemaan Milanoon! ♥︎ Olin tuon kyseisen päivän ihan hysteerinen, sillä olin odottanut pelännyt tuloksia jo useamman viikon. Nyt mun pitää hoitaa todella paljon juttuja, jotta olen valmiina lokukuussa alkavaan syyslukukauteen ja kaikkeen mitä se tuo mukanaan.


ED SHEERANIN KEIKKA TUKHOLMASSA

Viime kesänä ostetut Ed Sheeranin keikan liput ovat poltelleet mun taskussa jo pitkän aikaa ja heinäkuussa tuo odotettu päivä koittaa! Keikalle mukaan tulee kukas muukaan, kun mun viime kesän Coldplayn keikan seuralainen. ♥︎ Keikkapäivä on lauantai ja meikäläinen lentää Tukholmaan jo perjantaiaamuna ja takaisin palaan sunnuntaiyönä, joten samalla meille jää aikaa nauttia myös kesäisestä Tukholmasta.

MATKA ROOMAAN JA ??

Mitä olisi kesä ilman matkustelua? Tällä hetkellä mun suunnitelmat on hyvinkin epäselvät mutta varmaa on, että heinäkuussa pitää päästä kauemmaksi kuin Tukholma. Tässä auttaa äidin kanssa varattu viiden päivän reissu Roomaan, josta saan toivottavasti enemmän irti nyt vanhempana. Ihanaa päästä näin parin vuoden tauon jälkeen taas Italian mantereelle! Heinä- tai elokuulle mahtuisi varmasti myös toinen lyhyt reissu kaverin kanssa, kunhan saataisiin kohde päätettyä.


// Millaisia juttuja teidän loppukevät ja kesä pitävät sisällään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥