perjantai 18. toukokuuta 2018

IHASTUS: HAALARIT

Moikka ja ihanaa perjantaita!

Just nyt eri nettikaupat tuntuvat olevan täynnä toinen toistaan ihanampi kesävaatteita. Ja mikä parasta, myös tämän hetkiset kelit sopivat täydellisesti kesävaatteiden käyttöön! Kun yöllä yhdentoista pintaan lämpömittari näyttää vielä + 16 astetta niin se on jo aika kesä, jos multa kysytään. Mä kaivoin mun omat kesävaatteet esiin jo muutama viikko sitten ja täydensin tällä viikolla mun vaatevarastoa hameella, shortseilla sekä haalarilla. Nyt tilanne on jo aika hyvä ja näillä onkin menty tämä viikko. :--)

Haalareista puheen ollen, olen täysin rakastunut mun culottes-malliseen haalariin, jonka tilasin Stradivariuksen verkkokaupasta. Tämän takia olen löytänyt itseni myös muista verkkokaupasta kuolaamassa eri väristen ja mallisten haalarien perään! Siksi päätinkin koota muutaman mun silmää miellyttävän yksilön myös tänne blogiin, jos sieltä sattuu löytymään muitakin haalareista kiinnostuneita.


Näistä mun ehdoton suosikki on tuo viimeinen kirkkaan vihreä ihanuus, joka on aivan ihanan raikkaan näköinen. Olin hyvin lähellä tilata sen kokeiluun mutta lopulta en ollut varma, kuinka kivalta se näyttäisi turkoosin tukan kanssa... Ehkä annan sille vielä mahdollisuuden?


Näköjään erityisesti värilliset haalarit saa mun sydämen tykyttämään, sillä näistä mun suosikit on ehdottomasti nuo keskeltä löytyvät väripilkut. Keltainen on hyvin huomiota herättävä valinta mutta toimii myös kivasti raidoissa sinisen eri sävyjen kanssa. Kuinka näistä pitäisi pystyä valitsemaan?


Joko sulta löytyy kesäksi haalari? 
Entä mikä näistä vaihtoehdoista on sun suosikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥