lauantai 5. toukokuuta 2018

HUHTIKUUN SUOSIKIT ♥︎

HEI IHANAT!

Tänään on aika taas klassikko-postauksen, onhan vuorossa jälleen menneen kuukauden suosikkien esittely. :--) Oon miettinyt useampaa kertaan, alkavatko nämä postaukset olla jo liian usein nähtyjä mutta ainakin vielä mulla löytyy intoa koota yhteen kuluneen kuukauden suosikkiasioita. Mun mielestä tämä postaus on erinomainen tapa muistella edellisen kuukauden kohokohtia ennen kuin katse suunnataan tulevaan.

LONTOO

Kuten olette varmasti jo useaan otteeseen kuulleet lukeneet oli meidän Lontoon reissu erittäin onnistunut sateisesta säästä huolimatta. Lontoo ansaitsi samalla erityisen paikan tämän tytön sydämessä ja kaupunkiin on ehdottomasti päästävä uudestaan! Mun suosikkeja olivat eritysesti Camdenin ja Notting Hillin alueet.


FALL OUT BOY

O2-areenan Fall Out Boyn keikka oli tämän vuoden ensimmäinen ja aloitti vuoden keikat kovalla vedolla! Arenalla oli uskomaton tunnelma, kun kaikki lauloivat fiiliksellä mukana niin bändin uusissa kuin vanhoissa biiseissä. Mun soittolistaankin löytyi pari "uutta" kappaletta FOB:in vanhemmasta tuotannosta, jotka olivat ehtineet jo unohtua. Yksi parhaista iltoista tänä vuonna.

KELTAISET KORKOKENGÄT (NEW LOOK)

Vaikka kelit eivät vielä näille kengille sovikaan, kuuluvat nämä ehdottomasti suosikit-listalle. Olen käyttänyt kenkiä jonkin verran kotona ihan vain siitä syystä, että ne saavat mut niin hyvälle mielelle. Joko kohta saataisiin hyvät säät, niin pääsisin ulos näiden kanssa? Pretty please?

CRAZY COLOR -HIUSVÄRI

Vuoden hiusten värjäämisen jälkeen päätin viimein käyttää pysyvää hiusväriä, sillä huomasin kyllästyväni värin jatkuvaan haalistumiseen. En myöskään ollut kummemmin kaivannut omaa hiusten väriäni, joten tämä ratkaisu tuntui helpolta. Väriksi valitsin Crazy Color -sarjan Capri Blue nimisen sävyn, jonka tuloksesta tulikin hieman turkoosi hiuksissa jo olleen vihertävän värin takia. Oikeastaan tykkään tästä sävystä hurjan paljon ja onkin kiinnostavaa nähdä, kuinka sävy muuttuu seuraavan värin lisäyksen yhteydessä!

STAN SMITH TENNARIT (ADIDAS)

Viime kesänä Pariisista ostetut Stan Smithin tennarit ovat yhä vahvasti mun suosikit, joten oli vain ajan kysymys, milloin hankkisin toisen parin kyseistä mallia. :--D Päätös ei ollut vaikea, kun huomasin, että kenkiä saa mun koossa Zalandon lasten puolelta (Niin paljon halvemmat kuin samankokoiset aikuisten mallistosta!!) ja hinnasta sai vielä –20% sekä ilmaisen kuljetuksen. Näiden pitäisi olla oikeasti pinkin mutta ainakin mun mielestä nämä on hyvin lähellä niitä perinteisiä punaisia, joiden perää ensin haikailin.

CANON EOS 1300D + WIFI–TOIMINNOT

En ole varmaan muistanut mainita mutta jouduin hankkimaan alkuvuodesta uuden kameran, kun vanhan kenno alkoi olla jo niin huonossa kunnossa, että se näkyi ikävästi kuvissa. Etsinnässä oli vastaava Canonin malli ja lopulta päädyin tähän hyvin samanlaiseen 1300D-malliin. Yllätyin todella positiivisesti huomatessani kameran wifi-toiminnot, jotka mahdollistavat kameran käyttämisen älypuhelimella sekä kuvien siirtämisen suoraan kamerasta kännykkään. Kuinka mahtavaa!

PIENET NUTTURA"SYKERÖT"

Tämän lyhyemmän tukan aikana olen päätynyt yhä useammin pitämään hiuksia auki mutta nyt olen kaivannut tähän hieman vaihtelua. Mun hiukset ei ole vielä kasvaneet niin paljoa, että saisin niitä yhtään monimutkaisemmille kampauksille eikä letitkään oikein ole vaihtoehto näin ohuella tukalla... Kokeiluun pääsivät nämä pienet sykeröt, jotka olivat yllättävän kivat!AVOKADO TOASTIT

Kevään viimeisten koulupäivien aamut vaativat jotain kannustinta, joten päätin panostaa viimeisten päivien aamupalaan. Vaihdoin herätyksen 10 minuuttia aikasemmaksi, joten ehdin istua aamulla rauhassa keittiön pöydän ääressä ja nautiskella ihania avokadotoasteja, teetä sekä tuoremehua.

Psst! Ohjeen näihin toasteihin saatte jo ensi viikolla!

YOUNGBLOOD – 5 SECONDS OF SUMMER
NEVERMIND – DENNIS LLOYD

Tässä onkin aikalailla tämän kuukauden kaksi kuunnelluinta biisiä, jotka on pyörineet mun kuulokkeissa jatkuvalla toistolla. Molemmista tulee ihanan energinen ja iloinen fiilis, joka sopii täydellisesti kevääseen ja kesäloman odottamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥