maanantai 21. toukokuuta 2018

EKA VIIKKO HELSINGISSÄ


HELLO TYYPIT!

Tänään alkoi mun toinen työviikko Deko-lehdellä ja oon vieläkin niin innoissani tästä paikasta. Oon saanut tehdä juuri sellaisia juttuja kuten odotinkin ja työpaikka on muutenkin ihan huippu. Työ on hyvin vapaata ja saankin tehdä jutuista just mun näköisiä. Tällä viikolla meillä on muuten tiedossa kuvaukset, joihin pääsen myös mukaan – kuinka siistiä! :--)

Torstaina pääsin mukaan Finlaysonin syksy-talvi 2018 -malliston lanseeraustilaisuuteen, joka oli hyvin mielenkiintoinen. Odotan kovasti syksyllä ilmestyviä muumi-malliston uutuuksia – niissä oli muutama totaalinen namupala! Työpäivät ovat olleet siis yllättävän monipuolisia ja odotankin innolla mitä kaikkea tuleviin viikkoihin tulee vielä mahtumaan. 


Lisäksi iloa aiheutti kutsu työharjoittelun haastatteluun mun tyhjää alkusyksyä koskien. Tuo paikka vaikutti todella mukavalta ja pidänkin peukkuja, että oon oikea tyyppi heille.

Töiden lisäksi olen tietenkin nauttinut itse kaupungista ja tästä mahtavasta kesäisestä säästä. Viikolla kävin hyvin extempore-elokuvissa katsomassa Minä, Simon -leffan (♥︎), kävelin keskustasta Kaivopuistoon, söin jäätelöä mattolaiturilla ja kahlattiin Hietaniemen rannassa. Ehdin muuten katsoa jo 13 Reasons Why -sarjan uuden kauden kokonaan. :--D

Ehkä parasta tässä säässä on ollut se, että oon saanut käyttää niin toimistolla kuin kaupungillakin ihanan kesäisiä vaatteita, joista mun suosikkeihin kuuluu erityisesti tuo vaaleanpunainen hame, puna-valkoraidalliset shortsit sekä raidallinen haalari, josta saadaan toivottavasti pian myös asukuvia...


// Millainen viikko sulla on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥