tiistai 8. toukokuuta 2018

3 X IKEAN UUTUUS-MALLISTO

Moikka tyypit!

Kevät näkyy erityisesti sisustamisessa, sillä moni varmasti haluaa jotain uutta kotiinsa tulevaa kesää varten. Keväällä julkaistaankin aina mielenkiintoisia mallistoja, joista mä päätin tutustua IKEA:n tuleviin mallistoihin. Näitä löytyikin useampi, joissa kaikissa oli jotain joka miellytti mun silmää.

Mun osalta kodin sisustaminen kyllä jää tänä keväänä/kesänä, sillä asun tosiaan ainakin osan kesästä Helsingissä ja syksyllekin löytyy muita suunnitelmia...

* kuvat: IKEA Suomi
HJÄRTELIG

" Pidä pieni tauko virtuaalisesta ja monimutkaisesta elämästäsi HJÄRTELIG-malliston seurassa. Luonnonmateriaaleista tehdyt tuotteet auttavat luomaan rauhoittavan ja aistivoimaisen tilan – oman keitaasi, jossa voit rentoutua, rauhoittua ja latautua. Täydellinen paikka, jossa voit avata chakrasi... tai pizzalaatikon.

Mitä vain kaipaat juuri nyt. "

INDUSTRIELL

" Käsintehtyjen tuotteiden kauneus syntyy pienistä epätäydellisyyksistä, kuten hieman epätasaisesta tai epäsäännöllisestä pinnasta tai reunoista. Nämä ovat asioita, jotka tekevät käsintehdyistä tuotteista uniikkeja. Puun leikkaaminen, saven muotoileminen ja lankojen kutominen käsin ovat kuitenkin aikaa vieviä tekniikoita. 

Tämän malliston kohdalla halusimme tuoda käsintehtyjen tuotteiden ainutlaatuisen ilmeen yhä useampien ihmisten ulottuville. --"

SPÄNST

" SPÄNST-malliston tuotteet auttavat näyttämään, kukat olet ja millä lailla elät, oli kyseessä sitten skeittilauta, second hand -takkilöytö tai sopivasti kuluneet lenkkarit. SPÄNST-tuotteiden filosofiana on, että voit esitellä näitä esineitä ja asusteita yhtä ylpeänä omassa kodissasi kuin kotisi ulkopuolellakin. "


Mun suosikkeja näistä uusista mallistoista ovat ehdottomasti Hjärtelig korokesänky, Industriell-sarjan suloinen lepotuoli sekä melkein kaikki Spänst-malliston tuotteet. Erityisesti tykkään sarjan nojatuolista ja vaaterekistä! Myös nuo läpinäkyvät kenkälaatikot kiinnostavat kovasti, sillä niistä eteiseen kasattu "kenkäteline" näyttää mun silmään ihan hiton makeelta.// Mikä näistä uusista mallistoista kiinnostaa sua eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥