keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

MATKAKUUME: WHERE TO?

Hei!

Löytyykö täältä joku, joka muistaa vielä vuonna 2015 julkaisemani Unelmani matkakohteet -tekstin? (Kamala, kuinka kauan tuosta on jo!!) Ajattelin, että tänään olisi korkea aika päivittää tuota listausta, varsinkin kun Pariisi, Islanti sekä Lontoo on saatu jo yliviivattua. :--) Mut hyvin tuntevat tietävät jo, että mulla on aina päällä kova matkakuume. Tietenkin arvostan myös kotona oleskelua mutta jo kuukauden kotona olon jälkeen tunnen vahvaa kutsua seikkailuun jonnekin muualle. Tästä syystä mun on tullut matkusteltua ihan reippaasti ikääni nähden ja unelmoin / suunnittelen jatkuvasti uusia reissuja ja kokemuksia. Just nyt on taas ihan jees olla täällä Suomessa, vaikka Lontoo taisikin varastaa palan tämän tytön sydämestä. (Hope to see you soon!)

Mitkä maat ja kaupungit saa mun matkailijan sydämen sykkimään juuri tällä hetkellä?

OSLO, NORJA

Ensimmäinen mun listalta löytyvistä kohteista löytyy täältä Skandinaaviasta. Kyseessä on mikäpä muu kuin Norjan pääkaupunki Oslo. Hyvin symppikseltä vaikuttava kaupunki olisi loistava kohde esimerkiksi viikonloppureissulle – ja samalla voisi käydä tutkimassa SKAM:in kuvauspaikkoja!

AMSTERDAM, ALANKOMAAT

Amsterdam ja Hollanti on keikkunut mun mielessä jo pidemmän aikaa (ja löytyi myös aiemmasta listasta) mutta nyt kun olen nähnyt parinkin tyypin (joita seuraan somessa) viettävän lomaa kyseisessä kaupungissa, on mun matkakuume Amsterdamia kohtaan kasvanut x 1000. ♥︎ Ehdottomasti paras ajankohta vierailulle olisi nyt loppukeväästä.

MADRID, ESPANJA

Toinen Euroopasta löytyvä kohde on Espanjan pääkaupunki Madrid. Ihastuin pari vuotta sitten vahvasti Barcelonaan ja luulenkin, että tämä kaupunki ei jättäisi kylmäksi! Kauniita taloja, lämpöä sekä suurkaupungin syke – voiko kaupunkilomalta enempää toivoa? Tämä olisi loistava kohde elokuulle ennen koulujen alkamista tai jopa lokakuun syyslomalle...

UUSI–SEELANTI 

Viimeisenä hypätäänkin (himpun verran) kauemmaksi, pitkä aikaiseen unelmaan nimeltä Uusi-Seelanti. Nuo upeat maisemat ja vihreän luonnon peittämät saaret saivat jälleen mun kiinnostuksen, kun seurasin alkuvuodesta muutamaa matka-vlogia saarilta. Vaikea uskoa, että tämä paikka on ihan oikeasti olemassa eikä vain kuvitelmaa!

* kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥