sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

MAALISKUUN SUOSIKIT ♥︎

Moikka ja mahtavaa huhtikuun ensimmäistä!

Joko saataisiin nyt huhtikuussa kevät kunnolla käyntiin, sillä talvi on virallisesti kestänyt liian pitkään? Mä ainakin kaipaan jo kuivia katuja, kivoja kevään vaatteita sekä polkupyöräilyä. Ensimmäinen kevätkuukausi on nyt kuitenkin jo takana ja tänään käydään tuttuun tapaan läpi maaliskuussa vastaan tulleita suosikkeja niin musiikin, herkkujen kuin elämän muutosten saralta! ;--)


VALIO JÄÄTELÖ FABRIIKKI PORKKANAKAKKU

Maaliskuussa kauppoihin saapuivat Valion uudet (Suomessa valmistetut) jäätelöt, joita olin tietenkin etsimässä useammasta kaupasta. Ensimmäisenä valitsin testiin salmiakki-chili & porkkanakakku -makuiset jäätelöt, joista varsinkin jälkimmäinen yllätti positiivisesti!


MALLINNUSMENETELMÄT -KURSSI

Yksi kevään kiinnostavimmista kursseista on ollut ehdottomasti Mallinnusmenetelmät-kurssi, jolla ollaan päästy mm. rakentamaan pienoismalleja ja suunnittelemaan siirrettävää toimistorakennusta tehdashallin sisälle. Vaikka kurssin töiden toteuttaminen meneekin usein omalle ajalle, ovat ne olleet hyvin mielenkiintoisia!


SHOT CALLER (Viaplay)

Kiinnostava elokuva kertoo menestyvästä liikemiehestä, joka joutuu vankilaan kuoleman tuottamuksesta auto-onnettomuudessa. Vankilassa hän joutuu tekemään vaikeita valintoja, jotka johdattavat hänet lopulta arvostettuun asemaan vankilan kovimpien rikollisten silmissä.


TYÖHARJOITTELU KESÄLLE !!

Olen niin onnellinen, että kaikkien hakemusten lähettäminen tuotti tulosta ja mulla on työharjoittelupaikka kesäksi! :--) Kirjoitetaan sopimukset nyt huhtikuun aikana ja työ alkaa toukokuun puolivälissä. Ja mikä parasta – mä muutan siksi aikaa Helsinkiin! Olen niin innoissani tästä tilaisuudesta. ♥︎ (Kirjoittelen teille tästä vielä lisää myöhemmin, kun sopimukset on kirjoitettu ja aikataulut ym. selvillä.)


(LINKIN PARK) TATUOINTI

Maaliskuun suosikkeihin kuuluu tietenkin alkukuukaudesta ottamani tatuointi, johon olen ihan super tyytyväinen! Kuvasta tuli juuri sellainen kuin toivoin ja tykkään myös sen sijainnista vasemmassa kädessäni. ♥︎ Kyllä kannatti toteuttaa kuusi vuotta mielessä pyörinyt unelma. Ajattelin kirjoittaa hieman juttua ensimmäisen tatuoinnin ottamisesta tänne blogiin, jos sieltä löytyy joku joka pohtii tatuoinnin hankkimista!


MOKKANAHKAISET LOAFERIT (VAGABOND)

Kevään (ja kesän työharjoittelun) innoittamana etsin itselleni täydellisiä kesäkenkiä mun luottotennareiden ja sandaleiden kaveriksi. Multa löytyy vaikka kuinka monet tennarit mutta ei oikeastaan yksiäkään siistejä kenkiä, joita kehtaa käyttää juhlissa. (Okei, vuoden alusta alkaen multa on löytynyt ne kivat korkkarit...) Ensin haaveilin perinteisten ballerinojen perään mutta pikainen kierros Vagabondin kenkäosastolla ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Nämä loaferit istuivat jalkaan täydellisesti ja ovat hyvin klassinen valinta!


STOP MYSELF (ONLY HUMAN) – CALUM SCOTT

Calum Scott:ilta ilmestyi nyt alkuvuodesta Only Human (Deluxe) -albumi, jolta löytyy uuden musiikin lisäksi myös osa miehen vanhemmista kappaleista. Mun henkilökohtainen suosikki onkin levyn nimeä (osittain) kantava Stop Myself (Only Human) -biisi, joka oli 100% rakkautta ensimmäisellä kuulemisella. Ihana biisi niin rauhalliseen aamuun, bussimatkalle kuin illan fiilistelyyn! ♥︎

BLACKBEAR

Musiikin puolelta löytyy toinenkin suosikki – nimittäin räppäri nimeltä blackbear. Kyseinen tyyppi on kirjoittanut useampia lauluja Linkin Parkille, jota kautta löysin myös laulajan oman musiikin pariin. Tyyppi nousi heti mun suosikkien listalle! Suosittelen kuuntelemaan esim. do re mi, idfc ja anxiety -biisit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥