keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

LONTOON OSTOKSET

HEY OH!

Heti alkuun varoituksen sana, sillä (kuten otsikkokin jo kertoo) tänään blogiin ilmestyy "suuri" Lontoon ostokset -esittely, johon yritin koota kerralla kaikki Lontoon matkalta kotiin päätyneet hankinnat. Olin etukäteen ajatellut hankkivani Lontoosta kivoja kevät/kesävaatteita mutta vaatteiden osalta ostokset jäivät melko vähäisiksi... Jotenkin tuntuu siltä, että kivijalkakaupoista on yhä vaikeampaa löytää mitään massasta eroava! Nopealla kurkistuksella näyttää siltä, että mun ostoksien suurin osa koostuu paikallisista herkuista sekä kirjoista. 

Toisaalta, onko tuo mikään yllätys?

 ➢ Termospullo

Kuinka ihmeessä en ole aiemmin hankkinut omaa termospulloani? Tämä suloinen Simon's Cat -kuvituksella varustettu pullo on ollut ehkä parhaimpia hankintojani tänä vuonna! Kerrankin saan otettua teetä mukaan kouluun ilman pelkoa läikyttämisestä tai teen jäähtymisestä.

Harry Potter Trivial Pursuit

Hamleys-lelukaupasta löytyi vaikka mitä kivoja Harry Potter -teeman tavaroita mutta sain hillittyä itseni, joten lopulta poistuin liikkeestä mukanani ainoastaan tämä Trivial Pursuit -pelin lisäosa. Peliin kuuluu 600 eri aiheista kysymystä Harry Potter -kirjoihin ja -elokuviin liittyen.

➢ Herkkuja (M&S + Harrods)

Mitä olisi ulkomaan matka ilman herkkuja? Tai varsinkaan reissu Britanniaan ilman toffeeta ja fudgea? Pari näistä meni ihan tuliaisiksi mutta olin kuolannut esim. noita sitruuna-marenki-fudgeja aina viime kesän Pariisin matkasta asti! Tuo oli muuten kaupan viimeinen pussi ja sain kaivaa sen kaikkien muiden pussien takaa. :--D

➢ Good Vibes -kalenteri) || Lyijykynät

Mun kalenteri loppuu jälleen kesäkuun jälkeen ja näyttää siltä, että ensi vuosi on pitkästä aikaa ensimmäinen ilman perinteistä Demi-kalenteria. (Oho!) Ihastuin tähän yksinkertaiseen Good Vibes -kalenteriin Stradivariuksen myymälässä enkä enää saanut sitä mielestäni. Lisäksi nämä hauskat lyijykynät tarttuivat mukaan jostain sekalaista pikkutavaraa myyvästä liikkeestä.

➢ Liisa Ihmemaassa || LDN-kaulakoru 
|| Magneetti

Eksyttiin yhtenä päivänä myös käytettyjä kirjoja myyvään kauppaan, josta ostin itselleni tämän Liisa Ihmemassa -pokkarin maailman söpöimmillä kansilla. ♥︎ Kyseisestä kaupasta löytyi myös Tove Janssonin muumikirja, joka sai uuden kodin ystävältäni. Matkasta perinteisenä tuliaisena kotiin pääsi myös bussin muotoinen magneetti sekä simppeli Primarkin kaulakoru.

 ➢ Korkokengät (New Look)

Näitä kenkiä kokeilin kahtena päivänä ja lopulta päätin ottaa ne, koska jälkimmäisenä päivänä niiden hinnasta sai -25% alennusta. Kengät tuntuvat jalassa yllättävän hyvältä, vaikka ovatkin mun mittapuulla aika korkeat. Keltainen on tällä hetkellä mun suosikki ja nostaa kengät kivasti esille asussa. 

 ➢ Kirjat 

Kuten ehdin aiemmin mainita, lähti Lontoosta peräti viisi kirjaa mun mukaan! Tuolla ne nyt odottavat vuoroaan päästäkseen luettavaksi. ;--)

➢ Sukellusvene-jääpalat 

Abbey Road:illa vierailun jälkeen the Beatles oli ottanut mun aivot hallintaansa ja huomasinkin hyräileväni bändin ikonisia kappaleita. Arvaatkaa vaan mikä biisi jäi päälle siinä vaiheessa kun kaupassa tulivat vastaan nämä keltaiset sukellusveneen muotoiset jääpalat??? Niinpä. (#yellowsubmarine)

 ➢ Huppari (Primark) || T-paita (Stradivarius)

Päädyttiin ostamaan mun kaverin kanssa samanlaiset hupparit Primarkin Harry Potter -osastolta ja täytyy sanoa, että olen tähän todella tyytyväinen. Huppari on tyyliltään hyvin yksinkertainen ja tuo viininpunainen väri on ihana! Toinen samana päivänä tehty löytö on Stradivariuksen t-paita upealla Frida Kahlo -printillä. Tykkään x 10000! ♥︎

 ➢ Raidalliset housut


Kesäiset kelit ovat olleet jo pitkään mielessä ja etsinnän kohteena ovat olleet täydelliset housut. Olen tykännyt mun keltaisista housuista ihan älyttömän paljon, joten myös muut housut ovat alkaneet kiinnostamaan. Nämä Bershkan suorat housut ovat ihanan kevyet ja rennot mutta sopivat täydellisesti kesätoimistoon!

➢ Fall Out Boy -keikkapaita

Keikalta piti tietysti saada virallinen kiertuepaita, joka täydentää mun keikkapaitojen kokoelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥