sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

KEVÄÄN LEMPPARIASUSTEET

HEY,
ja oikein hyvää sunnuntain aamua! ♥︎  Mulla on ollut ihan super-keväinen fiilis, joka johtuu varmaan (ainakin osittain) Lontoossa vietetyistä päivistä. Onneksi kevät ei ole täälläkään enää kovin kaukana – ainakin koulussa huomaa, että lukukausi alkaa lähestyä loppuaan! Tänään en kuitenkaan aio puhua koulusta tai muista "tylsistä" asioista vaan jakaa hieman innostusta ja inspiraatiota kevään pukeutumiseen, tai no tarkemmin sanottuna niihin asuihin isona osana kuuluviin asusteisiin. 

Tänä keväänä mä aion keskittyä rannekellojen, kenkien ja aurinkolasien lisäksi yhä enemmissä määrin näyttäviin korvakoruihin, suloisiin laukkuihin ja kivoihin hattuihin. Tässä vähän esimakua mun tämän hetken suosikeista:


Korvakorut on älyttömän helppo ja nopea keino tuoda tavalliseen asuun "jotain extraa". Hirvittävän usein tämä niksi pääsee unohtumaan ja pidän samoja koruja useamman viikon, jopa kuukauden. Onneksi nyt kevään tullessa olen taas herännyt tästä talven koomasta ja ryhtynyt käymään mun koruvalikoimaa läpi – ja mitä ihanuuksia siellä onkaan! Tällä hetkellä mun suosikkeja ovat pompom-, tassel- ja geometriset korvakorut. Taidan olla myös lämpenemässä tuollaisille isommille ja paksummille renkaille...Pienemmät käsilaukut ovat tuottaneet mulle ongelmia jo pidemmän aikaa, sillä kukkaron, avainten ja kännykän lisäksi sinne pitäisi mahtua vielä mun lääkkeet ja muut tarpeet. Siksi suurin osa söpöistä laukuista on mulle aivan liian pieniä! Olen ihastellut mm. tuota Karl Lagerfieldin Signature-olkalaukkua nyt useamman kuukauden – se olisi ihan täydellinen. Mustan laukun kaveriksi olisi kiva löytää myös jokin räikeämpi vaihtoehto.

Oon täysin rakastunut mun Brixtonin lierihattuun eikä Gina Tricon Baker Boy -mallinen päähine tule kovin kaukana jäljessä. ♥︎ Seuraava hankintalistalla taitaa olla harmaa huopahattu, kunhan sopiva malli osuu kohdalle. Olen myös kaivannut hetkellisesti mun pitkää tukkaa, sillä erilaiset kampaukset värikkäiden huivien kanssa ovat ihastuttaneet mua todella paljon. Jokohan mun olisi aika antaa hiusten taas kasvaa??

// Millaisia kevään asustetrendejä te ootte pitäneet silmällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥