torstai 5. huhtikuuta 2018

HELPOT MUSTIKKAMUFFINSSIT


 Hei kaikki ja terveisiä peiton alta!

Mä palasin Suomeen maanantain ja tiistain välisenä yönä (ja menin itse asiassa kouluun tiistaina!!). Olo oli jo lennon jälkeen hieman flunssainen ja tuo flunssa puhkesi heti tiistai-iltana. Ärsyttävää, sillä koulussa olisi meneillään parikin työtä, jotka pitäisi saada tällä viikolla valmiiksi ja meikäläinen ei päässyt eilen jääkaappia pidemmälle... Tänään olo on ollut jo hieman parempi ja sainkin kannettavan ja blogin auki.

Postauksia Lontoon reissusta on tietenkin luvassa mutta en juuri nyt osaa luvata, milloin ehdin käydä kameran kuvat läpi, saati kirjoittaa jotain. Ensisijaisesti yritän saada itseni huomiseksi (ja luultavasti viikonlopuksi) koululle projektien pariin. Eiköhän jossain välissä aikaa löydy myös blogin päivittämiselle. :--) Onneksi tämän viikon reseptin kuvat otin jo ennen reissuun lähtemistä!


MUSTIKKAMUFFINSSIT (8–12 kappaletta)

3,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1–2 tl jauhettua kardemummaa
100g sulaa voita
1 kananmuna
1 dl maitoa
2 dl mustikoita (pakaste)

1. Vaahdota muna ja sokeri.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vuorotellen taikinaan maidon kanssa.
3. Lisää hieman jäähtynyt voi ja sekoita tasaiseksi.
4. Kääntele joukkoon (jäiset) mustikat.
5. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa 15–20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥