tiistai 24. huhtikuuta 2018

6 TAPAA KÄYTTÄÄ LETTER BOARDIA

MOIKKA TYYPIT!

Tämän päivän aihe liittyy sisustamiseen, tarkemmin ottaen yhteen mun lempparijutuista tällä hetkellä – Letter Board -sisustustauluun! ♥︎ Mä metsästin omani Jyskin tarjouksesta, joten suosittelen kokeilemaan kyseistä kauppaa, jos sulla on oma letter board -taulu hakusessa. Letter boardin mukana tulee reilu määrä irrotettavia kirjaimia, joilla tauluun saa kirjoitettua haluamansa tekstin. Ainakin mun taulun mukana kirjaimia ja välimerkkejä tuli niin reilusti, että kirjainten määrä ei ole vaikuttanut kertaakaan haluamaani tekstiin. Toki kirjaimia saa tilattua helposti lisää esim. E-Baystä.

No mitä tekstejä letter board:iin voi sitten kirjoittaa? Tähän pulmaan olisi nyt tulossa vastaus, sillä kokosin alle listaan kuusi erilaista tapaa käyttää hyväksi letter board -taulua. Taulun ei ole pakko olla pelkästään osa sisustusta jonkin quoten kanssa, vaan siitä voi saada hyötyä monella muullakin tavalla!


1) SUN SUOSIKKI-QUOTE

Ehkä se suosituin tapa käyttää taulua on kirjoittaa sille oma voimalause tai jokin muu mieleinen quote. Mun oma Letter Board roikkuu tällä hetkellä makkarin seinällä ja siitä löytyy yksi mun kaikkien aikojen suosikki-mietelauseista. Oscar Wilden "To live is the rearest thing in the world. Most people exist, that's all." –lausahdus kuvaa täydellisesti mun ajatuksia elämästä ja asioiden kokemisesta.

2) TÄRKEÄT ASIAT MUISTIIN

Letter Board toimii loistavasti myös muistitauluna, varsinkin jos olet kyllästynyt moniin muistilappuihin jääkaapin ovessa(!). Tarvitsetko itse muistutusta kotiavaimista, vuokran maksupäivästä tai jonkun syntymäpäivästä?


3) PÄIVÄLLISEN MENU

Mä ajattelin järjestää nyt keväällä pienen vappu-brunssin ja aion ehdottomasti kirjoittaa pöydästä löytyvän menuun näkyville. Letter Board toimii sekä retrona pöytäkoristeena sekä tarjoaa vieraille tietoa tarjolla olevista herkuista.

4) KALENTERI: MENOT YLÖS!

Voisin kuvitella käyttäväni taulua myös viikkokalenterin tapaan, sillä mukana tuli reilu määrä numeroita! Esimerkiksi meillä jokainen kouluviikko tuntuu olevan erilainen, joten ei olisi ollenkaan pahitteeksi, jos koulutunnit näkyisivät aamulla jossain...


5) HINNASTO

Ei välttämättä kodin sisustukseen sopiva idea mutta olen nähnyt taulun hinnastona muutamassakin paikassa. Hinnastoon on todella helppo tehdä muutoksia ja se näyttää selkeältä mutta söpöltä.

(Toisaalta, miksei hinnastoa voisi tuunata hauskasti, jotta se sopisi myös kodin seinälle?)

6) TO DO -LISTA

Viimeisenä vaihtoehto meille listojen rakastajille! Mulla on aina käytössä jonkilainen to do -lista, jotta muistan kaikki koulutehtävät ja muut hoidettavat asiat. Usein kuitenkin ärsyynnyn, kun lista alkaa lähestyä loppuaan eikä siihen mahdu enää uusia töitä. Tässä tapauksessa joudun kirjoittamaan uuden listan, johon siirrän vanhassa lapussa jäljellä olleet työt. Kuten jo aiemmin totesin, on Letter Boardin tekstejä helppo muokata, joten tehdyn työn tilalle saa vaikka heti uuden tehtävän!


// Onko sulla kotona Letter Board? Mitä siinä lukee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥