maanantai 30. huhtikuuta 2018

4 X KUINKA YHDISTÄÄ ADIDAS STAN SMITH

Hyvää vappuaattoa ystävät!

Mun todellinen kesän odottaminen alkaa aina vapusta – muutamana vuonna ollaan saatu nauttia kyseisestä juhlasta t-paidoissa ja pari kertaa ollaan jouduttu kestämään vielä luntakin... Tänä vuonna odotin jännittyneenä millainen sää saadaan tähän huhti-toukokuun vaihteeseen. Onneksi / Harmi kyllä ... Toukokuu tuo mukanaan myös kuivat kadut, joka tarkoittaa tennarien aikakautta! Mun omia suosikkeja ovat perinteiset Vansit sekä viime kesänä Pariisista ostetut Adidaksen Stan Smith -kengät, jotka ovat  onnistuneet säilymään yllättävän valkoisina. :---)

Tänään kevään (ja kesän) kunniaksi ajattelinkin jakaa teille neljä keväistä asua, jotka ovat saaneet inspiraationsa kyseisistä kengistä.

PRINTTI T-PAITA + MOM JEANS

Voidaanko enää klassisempaa tennareiden kanssa sopivaa asua keksiä? Henkilökohtaisesti tämä setti on mulla varmasti eniten käytössä juurikin sen mukavuuden ja rentouden takia. Hieman viileämmällä säällä yhdistän asuun vielä siihen sopivan hupparin tai neuletakin. Kesällä farkut taas vaihtuvat shortseihin. :--)


HEMPEÄ MEKKO 

Mekon ei tarvitse aina tarkoittaa korkokenkiä – ei edes silloin kun kyseessä on hempeämpi juhlamekko! Kunhan tennarit ovat siistit on tämä asu ihan tarpeeksi juhlallinen ja kuka sanoo, että tätä asua ei saisi käyttää myös ihan tavallisena koulupäivänä??

SUORAT HOUSUT + KAULUSPAITA

Hieman kuten edellisessä asussa myös tässä tennarit rikkovat tavallisen kaavan ja korvaavat loaferit / korkokengät tuoden asuun ripauksen rentoutta. Jos muuten hyvin asiallisesta asusta haluaa vielä asteen verran rennomman oloisen suosittelen käärimään housun lahkeita reilusti ylöspäin ja paljastamaan nilkat!


MORE GREEN

Jotta kengät eivät jäisi asun ainoaksi väripilkuksi, voi asun koota myös kenkien vihreän sävyn (tai muun värin) ympärille. Maltti on kuitenkin valttia – ihan kaikki ei kannata olla samaa sävyä ja mukaan on hyvä heittää perinteistä mustaa tai valkoista, jotta asu pysyy kiinnostavana!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥