lauantai 21. huhtikuuta 2018

3 X UUDET KEVÄTKENGÄT

Hei taas!

Lontoon ostoksien joukossa näkyikin jo yhdet hankkimistani kevät/kesäkengistä ja tänään päätin tulla esittelemään teille loputkin uusista kengistäni. En ole koskaan välittänyt erityisemmin laukuista mutta kengät sen sijaan kuuluvat suosikkeihini ja pareja on ehtinyt kertyä ihan mukava määrä. (Ei kuitenkaan mikään järkyttävä määrä!) Suurin osa omistamistani kengistä on tennareita ja vannonkin yhä mukavien tennarien nimeen. Henkilökohtainen lempparini on Vans, jonka kenkiä minulta löytyy viisi paria! 

Tänä keväänä olen kuitenkin rikkonut rajojani ja hankkinut itselleni myös muita kenkiä. Yllätys yllätys, kolmista viimeisimpänä ostamistani kengistä yhdetkään eivät ole tennarit. Mukaan mahtuu nimittäin yhdet korkokengät, yhdet loaferit sekä yhdet nilkkurit, joihin kaikkiin olen ihastunut x 1000. ♥︎ 

KELTAISET REMMIKORKOKENGÄT (NEW LOOK)

Lontoosta ostetut suloiset korkokengät ovat yllättävän mukavat ja tukevat jalassa, kiitos reilun kokoisen koron. Näiden keltainen väri kiinnitti heti mun huomion ja tykkään kuinka tuo mareriaali näyttää mokkanahalta mutta on oikeasti vaikeammin likaantuvaa (ja helpommin puhdistettavaa) kangasta.

MUSTAT LOAFERIT (VAGABOND)

Kesän toimistotyötä ajatellun halusin viimein hankkia siistit kengät, joita voi käyttää myös sisällä. Ensin pohdin mustien balleriinojen ostamista mutta kun nämä Vagabondin ihanuudet osuivat silmiini se oli menoa se. En saanut kenkiä enää mielestäni ja palasinkin hakemaan kengät kaupasta muutamaa tuntia myöhemmin. Kenkien malli on täydellinen, sillä se on samalla kapea ja kärjessä on riittävästi tilaa varpaille. Pidän myös noista metallisista yksityiskohdista, ne tuovat kenkiin tyyliä.

VALKOISET NILKKURIT (H&M)

Viimeisimpänä ehkä hieman epäkäytännöllinen hankinta – valkoiset nilkkurit. Mulla oli joku outo himo juurikin valkoisia nilkkureita kohtaan mutta niiden helpon likaantumisen takia en viitsinyt ostaa yli 100 euron hintaista paria verkkokaupasta. Myöhemmin vastaan tulivat nämä H&M:n tekonahkaiset versiot, joiden hinta ei ollut edes paha! Olen vieläkin hieman ihmeissäni, kuinka puhtaana olen onnistunut kyseiset kengät pitämään...


Mitkä näistä ovat sun lempparit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥