torstai 22. maaliskuuta 2018

PARAS VIHERSALAATTI


MOIKKA!

Viime viikko oli todella kiireinen, enkä siis ehtinyt ollenkaan valmistella viikon resepti-postausta – tämän korvasi onneksi Fat Ramen -ravintolan esittely, joka sivusi juuri sopivasti ruoka-aihetta. :--) Tänään kuitenkin ollaan taas takaisin normaali(mma)ssa elämässä ja päivän reseptinä löytyy mun tämän hetken lemppari salaatti. Pyrin laittamaan ruoan kanssa aina jotain kasvislisuketta.

Nyt kovimpien pakkasten hellitettyä olen jälleen tuonut kaupasta salaattia. Ihan tavallinen lehtisalaatti on saanut väistyä ainakin hetkeksi mun uusimman tuttavuuden, vuonankaalin, tieltä. Vuonankaalin maku on hyvin mieto ja lievästi pähkinäinen ja se tuo kivaa vaihtelua perussalaattiin. Tämän kertaisen salaatin ohje syntyi sattumalta, kun olin unohtanut ostaa tomaatteja. Salaattiin päätyi siis ainoastaan kurkkua ja avokadoa, joiden kaveriksi keksin kaataa jääkaapissa olleen Apetinan Snack-juustopaketin öljyineen. – Niin hyvää!


PARAS VIHERSALAATTI (2–4 annosta)

1 pkt vuonankaalia
2 avokadoa
10 cm kurkkua
1 pkt Apetina salaattijuustoa (aurinkokuivattu tomaatti)


1. Huuhtele ja kuivaa vuonankaali.
2. Poista avokadosta kivi ja kuutioi hedelmäliha.
3. Paloittele kurkku.
4. Lisää salaattiin juustot sekä paketissa oleva mausteöljy.
5. Kääntele salaattia, jotta öljyä on kaikkialla.
6. Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua!


// Onko nämä Apetinan "snack"juustot sulle tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥