maanantai 26. maaliskuuta 2018

LONDON CALLING!

That's right!

Tasan kahden päivän päästä istutaan kaverin kanssa lentokoneessa suuntana Iso-Britannian pääkaupunki Lontoo! ♥︎ Myös Lontoo on kuulunut pitkään mun Must Visit -listalle, joten olen ihan innoissani, että tämä on tänä vuonna jo toinen kohde tuolta listalta, jonka voin pian rastita pois! Otettiin pieni varaslähtö pääsiäislomalle, koska lentojen hinnat olivat huomattavasti halvemmat näin muutama päivä ennen lomien virallista alkamista. Päästään yöpymään mun rakkaan ystävän luona, joka opiskelee kaupungissa, joten kyseessä on jälleen varsinainen budjettimatka.


Yritetään mahduttaa näihin kuuteen päivän mahdollisimman paljon perinteisiä turistinähtävyyksiä (Tosin Harry Potter Studios jätetään suosiolla väliin tällä kertaa...) ja toivottavasti päästään ihastelemaan kaupunkia myös siellä asuvan näkökulmasta. Olen varma, että saadaan paljon hyviä vinkkejä, mitä nähdä ja kokea! :---)

Yhdeksi illaksi meiltä löytyy Fall Out Boyn keikkaliput O2-arenalle, joiden saapumista mä ehdin jännittää useampaan kertaan. Lippujen ostaminen oli varsin stressaavaa, sillä ne tulivat myyntiin samaan aikaan kun meikäläinen oli koulun opintoretkellä – siellä sitten yritin jonottaa ja ostaa lippuja muiden mukana kohteita kiertäessä! Onneksi liput saapuivat ihan ajallaaan ja odotetaan jo innolla itse keikkaa.

*kaikki kuvat: Pinterest

Millaisia muistoja / vinkkejä teiltä löytyy Lontoooseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥