perjantai 30. maaliskuuta 2018

KEVÄÄN KIINNOSTAVAT LEFFAT

HELLO!

Perjantai merkitsee varmasti monelle muullekin leffailtaa, joten tänään on loistava tilaisuus käydä läpi kevään aikana elokuviin ilmestyviä ensi-iltoja! (Osa näistä pyörii muuten parhaillaan valkokankailla!) Olin oikeastaan yllättynyt, kuinka monta kiinnostavaa elokuvaa tältä keväältä oikein löytyi, sillä mä olen loppujen lopuksi aika nirso mitä leffoihin tulee. Ainakin niihin, joita menisin katsomaan elokuvateatteriin asti...

Tällä kertaa listalla on mukana pari romanttista elokuvaa, supersankareita, mielenkiintoinen animaatio sekä muun muassa yksi erittäin odotettu musikaali. Let's go!


EVERY DAY (23.3.)

David Levithanin kirjaan perustuva elokuva kertoo Rhiannon nimisestä tytöstä, joka rakastuu salaperäiseen "A":han. Suhteessa on vain se ongelma, että "A" herää joka aamu eri henkilön kehossa ja nuoret joutuvat tekemään lopulta vaikean ratkaisun.


MIDNIGHT SUN (29.3.)

17-vuotias Katie on vakavasti sairas ja jo pieni määrä auringon valoa voi tappaa hänet. Niinpä Katie pääsee ulos ainoastaan öisin, jolloin hän käy soittamassa kitaraa läheisellä juna-asemalla. Eräänä yönä hän törmää ihastukseensa Charlieen, jolle hän ei kuitenkaan uskalla paljastaa sairauttaan.


AVENGERS: INFINITY WAR (25.4.)

Viimein! Mä olen henkilökohtaisesti odottanut tätä elokuvaa jo muutaman vuoden, kun kuulin siitä alustavia vihjailuja. Infinity War kokoaa yhteen kaikki Marvelin luomassa elokuvauniversumissa elävät sankarit yhteiseen taisteluun estämään Thanosta saamaan haltuunsa ikuisuuskivet ja tuhoamasta maailmaa. (!!!) Mukana siis mm. Thor, Loki, Ant-Man, Guardians of the Galaxy, Iron Man, Black Panther, Dr. Strange sekä Hawkeye. ♥︎

Ainakin mun odotukset ovat huippukorkealla!


MINÄ, SIMON (4.5.)

Simon ei ole kertonut vielä kenellekään pitävänsä pojista mutta ihastuu netissä tutustumaansa poikaan. Tietämättä tämän henkilöllisyyttä, Simon yrittää selvittää rakkautensa kohteen arvoituksellisen henkilöllisyyden  ja tulee samalla mullistaneeksi oman elämänsä.


ISLE OF DOGS (11.5.)

Upea animaatio, jonka keskuksessa ovat 12-vuotias Atari sekä tämän kotikaupungista karkoitetut lemmikkikoirat. Etsiessään henkivartijakoiraansa Spots:ia Atari ystävystyy koirien kanssa ja joutuu seikkailuun, joka ratkaisee hänen kotikaupunkinsa tulevaisuuden. 


+ JURASSIC WORLD: KAATUNUT VALTAKUNTA (8.6.)

Jurassic World:in jatko-osassa nykyään dinosaurusten hallinnassa olevan saaren tulivuori uhkaa purkautua. Owen ja Claire aloittavat yhdessä kampanjan, jonka tavoitteena on pelastaa saarella elävät dinosaurukset uudelta sukupuutolta. Päästyään saarelle retkikunta huomaa joutuneensa keskelle häikäilemätöntä salaliittoa.


+ MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN (20.7.)

Rakastetun elokuvan jatko-osassa Sophie palaa takaisin kotiinsa raskaana ilman Skyta. Samalla elokuva paljastaa taustoja Donnan elämästä ennen Sophien syntymää. Elokuva jatkaa ensimmäisen osan tapaan Abban musiikin parissa ja huhujen mukaan luvassa on myös uutta musiikkia. Abban alkuperäiset jäsenet Benny ja  Björn ovat olleet jälleen mukana elokuvan tekemisessä. 

Tämä elokuva on varmasti yksi ensi kesän kohokohdista! ♥︎


// Mitä elokuvia sä odotat eniten tänä keväänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥