lauantai 10. maaliskuuta 2018

KERRO, KERRO GOOGLE... #2


HELLO!

Huomasin, että te olitte tykänneet tästä aiemmasta Kerro, kerro Google... -postauksesta ja koska mä selvästi rakastan itseni nolaamista mun outojen googlettelujen jakamista teidän kanssa niin päätin kirjoittaa postaukselle jatkoa. Koska onhan se nyt selvää, ettei mulla mene yksikään päivä ilman, että tarkistaisin jotain tuolta nerokkaalta hakukoneelta...

Joten olkaapa hyvät – tässä mun viime aikojen googlen hakusanat:

ticketmaster ukTämän googlettelun tulos ei lopulta tuottanut haluttuja keikkalippuja sivun kaatumisen takia. Buu!

dirty homonymsTarkoitus oli etsiä siis synonymia likainen-sanalle mutta tulos oli jotain aivan muuta! :---D Taisi mennä termit hieman sekaisin tuossa haussa.

raitiovaunu linjakarttaKoska osa Helsingin ratikoista on muuttaneet reittiään niin en enää uskalla hypätä kyytiin tarkistamatta ensin linjan reittiä kartasta.

keflavik meaningLuin jostain että Reykjavik tarkoittaa sumuista lahtea, joten tottakai mun piti selvittää mikä tuon lentokentän nimen takana oleva tarkoitus on ---> vastaus ajopuulahti

oumphMulle ihan outo kirjain yhdistelmä löytyi ruokalistasta ja paljastui jonkin sortin soijasuikaleiksi.

LOX17Lentokentällä vastaan tuli pari jätkää huppareissa, joiden selästä löytyi tämä teksti. Googlekaan ei osannut kertoa, mistä oli kyse.

eminem tour 2018 europeEminemin paluu nostatti muhun toiveen kiertueesta mutta tuolloin keikkoja ei ollut kuin USA:ssa. Mun harmiksi, Eminem ilmoittikin tulevansa Euroopan kiertueelle ja tuo Tukholman keikka päivä oli alle 2 viikkoa ennen Ed Sheeranin keikkaa. Taitaa siis jäädä näkemättä tämä spektaakkeli.

lurvigHalusin tietää, millaisia juttuja IKEA:n uudesta lemmikeille suunnatusta mallistosta löytyisi kissoille. En oikein vakuuttunut näistä.

vapaa radikaaliKyseessä oli kemiaan liittyvä asia mutta silti termistä tulee mieleen vain vapaana olevat rikolliset tai muuta vastaavaa. Eikö noille voisi millään keksiä jotain järkevää nimitystä?

macbook virtajohto hintaJoku on ryhtynyt pureskelemaan mun kannettavan virtajohtoa ja ei helvetti, kuinka järkytin uuden hinnasta. Nyt mun johto on aina piilossa kaapissa.

no riverdale on thanksgivingArvatkaa vaan, meinasiko päästä itku, kun olin odottanut uutta jaksoa koko kyseisen torstain? Hiton hitto.

stormzy – Tunsin itseni harvinaisen vanhaksi, kun en tunnistanut suurinta osaa Brit Awardsien palkintoehdokkaista. Olihan mun lopulta pakko selvittää, että millaisella musiikilla saa kaksi palkintoa samana iltana!

hogwarts slogan latin – Päätin viimein selvittää, mitä mun laukussa olevassa Tylypahkan logossa oleva "Draco Dormiens Nunquam Titillandus" teksti tarkoittaa. Yhden vastauksen mukaan lause kääntyy muotoon: "Never tickle a sleeping dragon."


// Mitä sä olet googlettanut tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥