torstai 8. maaliskuuta 2018

JOGURTTI–PANNACOTTA


Toivottavasti myös teillä on ollut hyvä päivä. ♥︎

Mä olen ollut koko päivän todella hyvällä tuulella ja siksi päätinkin vaihtaa päivän reseptin lennossa tähän herkulliseen jälkiruokaan, joka on uskomattoman yksinkertainen valmistaa. Olen aina mieltänyt pannacottan erittäin vaikeaksi valmistaa ja syönyt sitä vain ravintoloissa. Vastaani kuitenkin osui hyvin helppo ohje, jonka suhteen olin ensin varsin skeptinen... Tämä pannacotta valmistetaan maustamattomasta jogurtista, joten sen maku on hieman aitoa happamampi eikä koostumus niin kermainen. Muhun tämä raikkaampi versio kuitenkin upposi varsin hyvin ja mietin jo useita erilaisia yhdistelmiä, joiden kanssa tämä voisi toimia oikein hyvin! :---)


JOGURTTI–PANNACOTTA (2 annosta)

300g maustamatonta jogurttia
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,25 dl sitruunamehua
2 liivatelehteä

+ 1 kiivi
+ mustikoita



1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä.

2. Sekoita sokerit jogurtin sekaan.

3. Kuumenna sitruunamehu ja lisää siihen kuivaksi puristetut liivatelehdet.

4. Kaada liivate ohuena nauhana jogurtin sekaan ja sekoita hyvin.

5. Annostele seos kahteen lasiin ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.

6. Koristele annokset kiivin paloilla ja mustikoilla ennen tarjoilua.


// Ihanaa torstai-iltaa kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥