maanantai 19. maaliskuuta 2018

IN & OUT: SPRING

Moikka!

Tänään käsitellään mun valitsemia IN & OUT -juttuja tälle keväälle. Jotenkin tuntui todella haastavalta keksiä mitään tuonne out-puolle, sillä olen jotenkin niin innoissani kaikesta vähänkään kevääseen liittyvästä enkä siis millään haluaisi tyrmätä mitään... :---D Lopulta löysin sinne pari juttua, joille mä en ole lämmennyt sekä muutaman trendin, joista en oikein osaa päättää, kumpaan kategoriaan ne oikein laittaisin!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––  IN  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

KLASSISET AURINKOLASIT

Klassiset aurinkolasit menevät tuskin koskaan pois muodista ja mä odotan paljon, että pääsen taas käyttämään mun viime kesänä hankkimia Ray-Banin aurinkolaseja! Odotan myös innolla millaiset aurinkolasit ovat trendikkäät tänä kesänä, sillä tykkäsin aika paljon viime vuoden keltaisista linsseistä (ja voisin harkita joitakin värillisiä laseja tänä kesänä!).

CULOTTES

Myöskin culottes-malliset housut ovat tuttu näky viime kesältä – mutta mä olen lämmennyt näille vasta ihan vähän aikaa sitten. Suosin vahvasti pillifarkkuja housujen osastolla, joten tällaiset todella leveälahkeiset housut tuntuivat aluksi hyvin vieraalta ajatukselta. Ne kuitenkin näyttäät yllättävän hyvältä erilaisissa asuissa, joten nämä saattaavat mennä hankintaan tänä kesänä!

LISSABON

Seuraan harvemmin trendikkäitä matkustuskohteita, joten mulla ei ole hajuakaan, mitkä matkakohteet ovat juuri nyt IN. Mun omalla listalla korkeimmalla keikkuu tänä keväänä Portugalin pääkaupunki Lissabon, jonne lähtisin hyvin mielelläni pidennetylle viikonloppureissulle! Itse kaupunki vanhoine rakennuksineen ja suloisine ratikoineen vaikuttaa todella sympaattiselta.

PARVEKE

Tänä keväänä mulla olisi viimein aikomuksena saada järjestettyä parveke sellaiseen kuntoon, että siellä pystyy viettämään aikaa kesällä! Tällä hetkellä sinne on päätymässä ainakin lukunurkkaus, joka on odottanut syksystä asti olohuoneen puolella... Muuten parvekkeen sisustus on vielä päättämättä. Olisin niin halunnut rakentaa sinne tuollaisen keinun mutta sen kiinnitys olisi ollut hieman liian vaativa projekti.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––  OUT  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

KISSALASIT

Kissamaiset aurinkolasit? – EI KIITOS. Ihan kuin sopivien aurinkolasien löytäminen ei olisi jo muutenkin vaikeaa (ainakin näillä kasvoilla) mutta näissä malleissa en näe oikein mitään hyvää. Lasit saattavat toki näyttää hyvältä jostain tietystä kulmasta mutta ovat ainakin mun mielestä muuten ihan liian oudon ja koomisen näköiset.

NAPPIVERKKARIT

Nappiverkkarit keikkuu mun listalla aivan IN & OUT -jaon välissä, sillä oikeastaan tykkään miltä näiden ulkonäöstä. Kuitenkin mua arveluttaa, kuinka hyvin nuo napit oikein pysyy kiinni ja pysyisivätkö ne mun menossa mukana. Toinen syy siihen, miksi nämä pöksyt löytyvät tällä kertaa täältä OUT-puolelta on hyvin vahvat muistot lapsuudesta, joissa kyseiset housut olivat ehkä maailman noloimmat. ;--D

kuva 1  //  kuva 2
VÄRILLISET RAJAUKSET

Toinen mun mielen jakava trendi on värikkäät rajaukset, sillä ne näyttävät kyllä ihanan raikkailta ja hauskoilta. En vain voisi kuvitella näitä arkikäyttöön itselleni, varsinkin, kun en aina jaksa piirtää ihan perinteisiäkään rajauksia. Nämä tosin korvaavat kokonaan luomivärin, jonka käyttöön mä en ole ollenkaan syttynyt.

kuva 1  //  kuva 2
LAVENTELI

Liila / violetti kuuluu mun inhokkiväreihin (joita ei oikeastaan ole paljoa) joten en ymmärrettävästi ole kovinkaan innoissani laventelin sävyisten vaatteiden ilmestymisestä kauppoihin. Nämä saavat jäädä mun puolesta muille ja toivon, että trendi ei kestä kauaa.


// Jälleen kerran olisi kiva kuulla sun mielipiteitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥