torstai 15. maaliskuuta 2018

FAT RAMEN @ HELSINKI


Yksi parhaista jutuista Helsingissä on ehdottomasti kaikki ihanat ja kiinnostavat ruokapaikat! Ja mikä parasta näitä kaupungissa riittää. Siksi yritänkin sisällyttää vähintään yhden käynnin mulle uudessa ravintolassa aina kun Helsinkiin päädyn. :--) Viime kerralla testiin pääsi Hietalahden kauppahallista löytyvä Fat Ramen ja paikan Fat Bowl -annos. Tämä oli mun ensimmäinen tutustuminen ramen-annoksiin ja aion todellakin kokeilla uudestaan!

Mun annoksesta löytyi uskomattoman mureaa porsaankylkeä, käsintehtyjä vehnä-ruisnuudeleita (Nämä voittaa valmis nuudelit 6–0!), säilötyn kananmunan sekä tonkotsu-lientä. Lyhyesti summattuna kyseessä oli siis täydellinen annos kirpeään pakkaspäivään. ♥︎


Lounasajan jälkeen paikka on hetken kiinni ja avautuu uudestaan palvelemaan päivällistä etsiviä asiakkaita. Itse kävin syömässä annokseni juuri Helsinkiin saavuttuani, hieman ennen viittä, eikä ravintolassa ollut kuin muutama muu ruokailija. Saatiin siis nauttia ja keskustella ihan rauhassa.

Fat Ramen löytyy kauppahallin toisesta päästä ja ravintolan vieressä on muun muassa Street Gastro, joka on myös pakko tsekata joku päivä tulevaisuudessa. Ravintolan burgereita oli tarjolla pari vuotta sitten Weekend Festival:eilla ja meikä ainakin tykkäsi x 100.  Kauppahallista löytyy myös muita kiinnostavia konsepteja kuten Soppakeittiö ja Trattoria Corretto. :--)


FAT RAMEN (Hietalahden kauppahalli)
Lönnrotinkatu 34, 00180 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥