tiistai 27. maaliskuuta 2018

4 X KUINKA YHDISTÄÄ KAULUSPAITA?

Hei ja aurinkoista tiistaita!

Saatan olla maininnut tästä jo aikaisemmin, mutta kauluspaidoista on tullut lyhyessä ajassa yksiä mun vaatekaapin luottovaatteita. Eikä mikään ihme – onhan kyseessä hyvinkin klassinen vaatekappale! Ne sopivat niin arkeen farkkujen kanssa kuin myös vähän juhlallisempaakin tilaisuuteen. Lisäksi kauluspaitojen stailaaminen muiden vaatteiden kanssa on hyvin helppoa ja yhdistelmiä löytyy monia kymmeniä!

Tämän päivän postauksessa ajattelin jakaa teille muutaman mun luottoasun kauluspaidan kanssa käytettäväksi – sekä yhden, jota kokeilisin todella mielelläni, kunhan löytäisin sopivan silkkitopin paidan kaveriksi...
-
KAULUSPAITA + LAPPUHAME

Ensimmäisenä parittaisin kauluspaidan (joku ihanan värikäs!) mun toisen suosikin kanssa – eli mustan lappuhameen. Kaveriksi vain mustat nilkkurit sekä kirkasta huulipunaa. Klassiseen asuun saat tarvittaessa vielä lisää väriä esimerkiksi sukkahousuilla tai polvisukilla.

KAULUSPAITA + SILKKINEN TOPPI

Silkkinen musta toppi valkoisen kauluspaidan päällä suorastaan huutaa klassisia viboja, enkä voisi olla yhtään toista mieltä tästä setistä. Asusteeksi mustat loaferit, baskeri sekä pieni musta laukku ja täydellisen boho-lookki on saavutettu. Tätä yhdistelmää on ihan pakko päästä testaamaan kevään aikana!

KAULUSPAITA + CROP TOP -NEULE

Crop-mittaiset neuleet aiheuttivat mulle aiemmin ongelmia, sillä en millään keksinyt miten voisin käyttää niitä ilman vatsan paljastelua. Onneksi kauluspaidat ratkaisivat tämän ongelman! Pue värikkään crop-neuleen alle simppeli kauluspaita ja kääri paidan hihat näkyviin neuleen hihojen päälle. Myös paidan helma jää hauskasti esiin lyhyen neuleen alta.

KAULUSPAITA + UIKKARIT = PARAS LOMA-ASU ♥︎

Suomen sää ei ainakaan tällä hetkellä sovi yhteen tämän viimeisen asun kanssa mutta voin vannoa, että vähän rennompi kauluspaita on paras ystävä rannalla! Se suojaa niin auringolta kuin tuulelta ja voit kiinnittää ainakin osan napeista suunnatessasi kaupunkiin tai kahvilaan. Halutessasi voit sitoa paidan myös vyötärölle roikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥