perjantai 9. maaliskuuta 2018

3 X IHANA SISUSTUS/DIY-BLOGI

HELLO!

Huomasin helmikuussa, että teitä oli yhtäkkiä kiinnostanut vuoden takainen Inspiroivat sisustus / diy-blogit -postaus. :--) En keksi tälle muuta syytä kuin sen, että kevään lähestyminen saa muillakin aikaan halun sisustaa ja uudistaa kotiaan? Koska mulla on useampia kyseisen genren blogeja seurannassa ajattelin päivittää postaukselle jatko-osan ja jakaa kolme (teille toivottavasti) uutta blogia. Olen saanut näistä todella paljon inspiraatiota ja pari diy-ohjetta odottaa itse asiassa toteuttamista...


♥︎  I SPY DIY

Jennin I Spy DIY -blogiin mahtuu kaikenlaista. Kekseliäiden diy-ohjeiden ohella pääset muun muassa kurkistamaan Jennin kodin remontin etenemiseen (Siis wau, mikä tyyli!). Erityisesti rakastuin projektiin, jossa melat oli maalattu hauskasti ja ripustettu koristeeksi sohvan yläpuolelle! Nyt pohdin enää että, mistä meloja saisi mahdollisimman halvalla??

Tsekkaa tämä: Colorful Camp Oars


♥︎  FALL FOR DIY

Francesca on valmistunut tekstiilisuunnittelijaksi mutta päätyi työnsä kautta perustamaan Fall for DIY -blogin – ja onneksi näin! Blogin on nimittäin pullollaan kiinnostavia diy-ohjeita, inspiraatiota sisustukseen, huoneiden make-over:eita yms. Mukaan mahtuu myös ruokaohjeita sekä ilmaisia printtejä (mm. bloggaajalle kätevä Monthly Content Planner).

Tsekkaa tämä: Valentines Sweet Heart Earrings


♥︎  A BEAUTIFUL MESS

Siskokset Elsie ja Emma ovat naiset A Beautiful Mess -lifestylesivuston takana. Näistä kolmesta tämä blogi on ehdottomasti suosikkini sen monipuolisuuden johdosta! Blogista löydät niin kodin diy-projekteja, käsitöitä kuin ohjeita leivoksiin ja drinkkeihin. Ulkoasu on kaunis ja selkeä – pastellisävyjä unohtamatta!

Tsekkaa tämä: Modern Wooden Wardrobe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥