keskiviikko 14. helmikuuta 2018

YSTÄVYYDESTÄ

Moikka! Jos joku ei jostain kumman syystä satu vielä tietämään, niin tänään on ystävänpäivä! Mulle ystävänpäivä on ollut viime vuosina ihan tavallinen päivä – eikä siis sen takia, että olen sinkku. Mun mielestä ystävät ovat yksinkertaisesti niin tärkeitä, että yksi päivä ei mitenkään riitä juhlistamaan kaikkea sitä mitä mun ja mun kaverien välillä on. ♥︎

On luultavasti kornia sanoa näin, mutta mun mielestä jokainen päivä on hyvä päivä muistaa ystäviään. Mä ainakin lähettelen reissuista kortteja, kirjoitan kirjeitä ja sähköposteja, pidän yllä Snapchatin streakia, soitan ja olen muutenkin yhteyksissä mun ystäviin ympäri vuoden. Mulla löytyy monenlaisia kavereita, osan kanssa olen tekemisissä päivittäin ja osaa näen korkeintaan pari kertaa vuodessa. Se kuinka usein tavataan, ei kuitenkaan kerro vielä mitään siitä, millainen meidän välinen ystävyys on.


Mä esimerkiksi tutustuin mun vanhimpaan ja (yhä!) parhaimpaan ystävään jo päiväkodin ensimmäisenä päivänä ja olen iki-onnellinen, että ollaan hyvissä väleissä vielä tänäkin päivänä. Monia ihmisiä tulee ja menee sun elämän aikana mutta on ihan älyttömän hienoa löytää ihmisiä, jotka jäävät sun rinnalle ja jaksavat kuunnella sun jaarittelua ihmissuhteista, huolehtivat kun olet kipeänä ja saavat nauramaan silloinkin kun tuntuu, että koko maailman on ihan paska paikka.

Ystävissä määrä ei ole tärkein vaan se laatu. Ja mä olen onnekas, että mun ympärillä on juuri nyt nämä ihanat tyypit. Toivottavasti jatketaan samalla tiellä vielä tulevaisuudessakin!
 
Lopuksi ajattelin vielä esitellä mun viisi parasta ystävää – kiitos teille! ♥︎


1) (LAPSUUDEN) PARAS YSTÄVÄ

Juurikin se ystävä, johon olet tutustunut päiväkodin ensimmäisenä päivänä ja joka tuntee sut läpikotaisin. Vaikka viime näkemisestänne kuluisi pidempi aika, tuntuu että juttu jatkuu aina siitä mihin viimeksi jäitte.

2) YSTÄVÄ, JOKA EI KOSKAAN SANO EI HULLUILLE IDEOILLE

Se kaveri, joka ei katso sua oudosti kun ehdotat jotain todella omituista ideaa ja ilmoittautuu ensimmäisenä mukaan, kun etsit seuraa ulkomaan matkalle, innostuu yhtä paljon maailman oudoimmista asioista ja heittää sun kanssa tyhmää inside-läppää.

3) YSTÄVÄ, JONKA KANSSA VOIT VAIN HENGAILLA

Ystävä, jonka kanssa voitte vaan maata vierekkäin sängyllä omiin kirjoihinne uppoutuneena. Ihanan rento ystävyys, joka ei aina tarvitse erityisempiä sanoja tai tekoja.


4) YSTÄVÄ, JOKA SUOSTUU SUN VALOKUVAAJAKSI

Kun sulla on huutava pula blogin kuvista, niin tämä tyyppi pelastaa. Viileämmässäkin säässä voidaan oleilla useampi tunti ja valokuvia päätyy muistikortille useampi kymmenen. Parasta on se, että suurin osa otetuista kuvista on vieläpä hyviä!

5) YSTÄVÄ, JOTA ET NÄE NIIN USEIN

Se frendi, jota et välttämättä pysty näkemään kovin usein mutta pidätte toistenne tekemisiä silmällä sosiaalisen median ja WhatsAppin kautta. Tämä ystävyys ulottuu kuitenkin pidemmälle kuin onnittelut Facebookissa. Kun sitten harvoin tapaatte niin otatte siitä kaiken irti!


Millaisia ystäviä sun ympäriltä löytyy?

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥