sunnuntai 25. helmikuuta 2018

TESTISSÄ: HOLIKA HOLIKA KASVONAAMIOT

* kyseessä ei ole yhteistyö

Moikka ja tervetuloa (pitkästä aikaa) kosmetiikkapostauksen pariin!

Mä tilasin jo viime vuoden puolella Eleven.fi -verkkokaupasta testiin muutamia Holika Holika -merkin kasvonaamioita. Nyt olen viimein saanut testattua kaikki paketissa olleet naamiot ja ajattelin kirjoittaa niistä pientä arvostelua. Korealainen kosmetiikka on ollut jo jonkin aikaa hyvin puhuttu ja suosittu aihe, jolta tuskin kukaan on välttynyt täysin. Itse halusin toki tutustua ilmiöön ja lopulta päädyin kokeilemaan korealaisia kasvonaamioita.


Valitsin testiin tosiaan kankaisia kasvonaamioita – ne olivat nimittäin tarjouksessa ja kasvonaamiot kuuluivat valmiiksi käyttämiini ihonhoitotuotteisiin. Valikoimasta löytyy toki paljon muutakin (eksoottisempaa) korealaista kosmetiikkaa, joita en itse oikein uskaltanut lähteä testaamaan. Tykkään pitäytyä aika vahvasti tutuissa tuotteissa...

Tuotteiden tilaaminen ja verkkokaupassa asioiminen oli tehty todella helpoksi ja tuotteet sai maksaa Klarnan laskutuksen kautta. Myös paketti saapui todella nopeasti läheiseen pakettiautomaattiin, josta kiikutin sen kotiin. :---) Olin siis oikein tyytyväinen kyseisen verkkokaupan palveluun.


AVOCADO MASK 

Erityisesti kuivalle iholle suositeltava kasvonaamio pitää lupauksensa kosteutetusta ihosta todella hyvin! Vaikka omat kasvoni eivät kaikkein kuivimmasta (hilseilevästä) päästä olekaan, tuntui iho todella pehmeältä ja punoitus oli selvästi vähentynyt.

GREEN TEA MASK 

Olin erityisen kiinnostunut tästä vihreää teetä -sisältävästä naamiosta, joka lupasi vähentää ihon kiiltelyä ja kirkastaa kasvojen ihoa. Jälkimmäisestä lupauksesta en osaa oikein sanoa mitään mutta itselläni naamio tuntui rauhoittavan ainakin pahimpia punoituksia ja epäpuhtauksia. 


LEMON MASK 

C-vitamiinista sitruuna-uutetta sisältävä naamio tuoksui ihanan raikkaalle ja kosteutti oikein hyvin! Tämän vuoksi iho tuntui kimmoisalta ja raikkaalta. Tämäkin naamio lupaa kirkastaa ihon sävyä, jota en ainakaan oman hyvin vaalean ihoni kanssa erityisemmin huomannut.

DAMASK ROSE MASK 

Nimensä mukaisesti ruusuöljyä sisältävä naamio oli ehkä vähiten suosikkini näistä kangasnaamioista.  Naamio lupaa syväkosteuttavansa ihon mutta en tuntenut ihollani erityistä eroa muihin kosteuttaviin naamioihin verrattuna. Itselläni ei löydy kasvoista pigmenttimuutoksia, joten niihin tehoavaa vaikutusta en osaa myöskään arvioida.

SHEA BUTTER MASK 

Karitevoilla ihon kuivuutta vastaan hyökkäävä Shea Butter Mask tuntui paikoin jopa liian tuhdilta eikä kaikki seerumi tahtonut imeytyä ihooni. Toisaalta olinhan juuri pari päivää aikaisemmin testannut toista naamiota, joten ihoni ei huutanut kosteutusta. Mielestäni tämä oli kuitenkin toimiva peruskasvonaamio.


// Millaiset kasvonaamiot on sun suosikkeja?

1 kommentti:

  1. Nämä kangasnaamiot ovat tosi huippuja! Yksi suosikkimerkkini. Kannattaa roshkeasti kokeilla myös muita korealaisia tuotteita!

    Kirjoittelen itsekin kosmetiikkablogia nimeltä Purkkisirkus. Siellä on aika paljon juttua myös korealaisesta kosmetiikasta ja lisää on tulossa :)
    https://www.stoori.fi/purkkisirkus/

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥