keskiviikko 7. helmikuuta 2018

TAMMIKUUN SUOSIKIT ♥︎

Moikka!

Jo viikko helmikuuta takana, eikä kuukauden suosikit -postausta ole näkynyt? En ole ainakaan vielä hylkäämässä joka kuukausi ilmestyvää postaussarjaa – syynä pieneen myöhästymiseen oli hetken kadoksissa ollut muistikortti, jonka löysin viimein eilen yhden laukun taskusta. Jes! Tammikuun suosikkeihin mahtuu odotetusti meidän reissu Islantiin sekä mun kovasti odottamat synttäribileet, jotka onnistuivat todella hyvin. :---)


SYNTYMÄPÄIVÄBILEET

En ollut järjestänyt syntymäpäiväni kunniaksi juhlia yhdeksään vuoteen, joten tuntui, että nyt oli jo korkea aika! Pidin juhlat lauantai-iltana ja suunnittelin tarjoilun tarkasti. Paikalle kutsuin mun hyviä ystäviä ja illasta tuli ihan älyttömän kiva! Pakko ottaa joskus uusiksi.

PALJETTIMEKKO (H&M)

En ollut ensin edes harkinnut mekon hankkimista syntymäpäivilleni mutta kun näin tämän mekon H&M alennuksissa ensimmäistä kertaa olin aika myyty. Vielä tuolloin en mekko edes sovittanut, sillä se oli kaikkea muuta paitsi vaate, joihin olen tottunut. Hitaasti mekko kuitenkin valtasi mieleni ja kun seuraavana päivänä kävin sitä sovittamassa oli mun pakko antaa periksi.


ISLANTI

Toinen tammikuun kohokohta oli yhden mun suuren unelman toteutuminen – nimittäin matka Islantiin! Vaikka oltiinkin liikkeellä tammikuussa oli reissu kaiken kaikkiaan maaginen. Mun ei varmaan tarvitse selittää tässä enempää, sillä blogista löytyy jo nyt runsaasti materiaalia reissusta... :---D


 VILLASUKAT (DIY)

Huomasin, että mulle oli jäänyt edellisistä käsitöistä yli sekä keltaista että tummanpunaista lankaa, joista syntyi oitis idea raidallisista villasukista Rohkelikko-tuvan väreissä. ♥︎ Lopulta innostuin näistä niin paljon, että sukkien neulomiseen ei kulunut kuin vajaa viikko! Katsotaan jatkuuko into neulomiseen ja mihin projektiin ryhdyn seuraavaksi.


MOM JEANS (NEW YORKER)

Mä kuolasin näiden farkkujen perään jo alkusyksystä mutta jäljellä ei ollut enää kokoja. Farkut jäivät silloin siis kauppaan. Mikä ilo olikaan, kun löysin näitä vielä joulukuun lopussa ja tällä kertaa oikea kokokin löytyi!


THEY BOTH DIE AT THE END (ADAM SILVERA)

Myöhäisenä joululahjana saatu kirja oli pakko lukea mahdollisimman pian ja sai kyyneleet silmiin, vaikka kirjan nimi kertookin suurimman osan tarinasta. Ehdottomasti lukemisen arvoinen teos! Kirjoittelen tästä vielä myöhemmin lisää blogiin.


GHOUST STORIES – COLDPLAY

Vuoden alussa mä päädyin fiilistelemään niin tulevaa Ed Sheeranin keikkaa kuin myös viime kesän Coldplayn A Head Full Of Dreams -touria. Kuuntelin lopulta myös mulle "uusia" biisejä ja ihastuin todella paljon tähän Ghoust Stories -albumiin. Tällä hetkellä mun suosikkeja ovat mm. True Love, Oceans & O. Ne on täydellisiä biisejä rauhalliseen iltaan.END OF THE F**KING WORLD (NETFLIX)

Netflixiin tammikuussa ilmestynyt kahdeksan osainen sarja, jonka katsoin kokonaan yhdessä illassa. Sarja seuraa kahden (ongelmaisen) nuoren pakomatkaa tylsästä kotikaupungistaan. Sarja sisältää paljon mustaa huumoria, joka upposi ainakin muhun täysillä!


MESSER–HATTU (BRIXTON)

Mun uusin luotto"vaate"kappale on tämä Brixtonin fedora-mallinen hattu, joka on 100% villaa. Kuten jo aiemmin sanoin, on kyseinen hattu ollut mun joulun toivelistalla jo kaksi vuotta ilman, että pukki olisi ottanut asiaa harkintaan. En halunnut odottaa enää kolmanteen jouluun, joten päätin ostaa hatun itse. Ja meidän suhde on täynnä rakkautta. ♥︎


// Millaisia suosikkeja sun vuoden ekaan kuukauteen on mahtunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥