lauantai 17. helmikuuta 2018

DIY: BLACK TASSEL SHIRT


Kevät on täällä!

Vaikka maassa onkin vielä reilusti lunta, on tuo lisääntynyt valon määrä nostanut mun mielialaa huimasti. Ihan uskomatonta, että kahdeksan aikaan on jo melkein valoista eikä pimeys laskeudu jo kolmen jälkeen. :---) Kyllä se kevät sieltä lähestyy – uskokaa pois! Tästä valon määrästä huumaantuneena mun mielessä pyöri yksi kiva idea tavallisen college-paidan tuunaamiseen ja päätinkin ryhtyä oitis toimeen. Lopputulos miellyttää mua itseä todella paljon ja toivon, että tekin innostutte tästä helposta ohjeesta!

TARVITSET:

♥︎ mustan college-paidan
♥︎ värikkäitä lankoja
♥︎ sakset
♥︎ iso silmäisen neulan


1. Aloita valmistamalla haluamasi määrä tupsuja. Kieritä lankaa 20-40 kertaa kämmenesi ympäri,
sido vyyhti kiinni langan pätkällä (1) ja kiristä toisella pätkällä (2) tupsun pää.

2. Leikkaa tupsu auki ja tasoita langan päät. Katkaise ylimääräiset langat, jättäen jäljelle ensimmäisen sidontalangan (1) päät.


3. Asettele tupsut paitaan haluamillesi paikoille. Itse päädyin kiinnittämään viisi tupsua paidan kaula-aukon kohdalle.

4. Kiinnitä tupsut paikoilleen neulan avulla. Pujota molemmat langan päät paidan läpi ja sido tiukasti yhteen paidan nurjalle puolelle. Katkaise ylimääräinen lanka.


5. Valmista! (Koska tupsut on kiinnitetty paitaan pelkällä solmulla, on ne helppo leikata pois, jos kyllästyt paitaan tai haluat muuttaa sen ilmettä!)// Mitä tykkäätte tästä keväisestä DIY-ohjeesta?

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥