lauantai 3. helmikuuta 2018

3+1 LEMPPARIA

Huomenta!

Mulla kesti aika kauan käydä läpi teidän joulukuussa linkkaamia blogeja, ja Islannin reissu sekä koulun jatkuminen aiheuttivat vielä pienen lisätauon hommaan. Oli mukavaa, kuinka moni oli päättänyt jättää oman bloginsa mulle tutustuttavaksi ja haluankin kiittää kaikki niin tehneitä! Toivottavasti jatkatte bloggaamista vielä kauan mun seurana täällä netin syövereissä. :---D

Tällä kertaa valitsin kolme eniten mua miellyttänyttä blogia – ja tosiaan kyseessä on makuasia, josta jokainen voi olla mitä mieltä tykkää. Kuitenkin juuri nämä kolme blogia erottuivat edukseen kaikista teidän linkkaamista. Kaksi ensimmäistä olivat mulle lievästi tutut, sillä muistin klikanneeni Facebookista molemmille sivuille joskus aikaisemminkin. Mennään jo asiaan!

JERE VIINIKAINEN

Jeren blogista löytyy niin muoti- ja henkilökuvia, (outojakin) testivideoita kuin välillä ihan perinteistä tekstiä syvällisemmistä aiheista. Blogissa ehkä parasta ovat upeat muotikuvaukset, joista näkee, että kyseessä on valokuvauksen opiskelijan kirjoittama blogi. :---) Vaikka itse en kovinkaan suuri videoiden ystävä ole, on mielestäni kiinnostavaa, miten Jere on saanut yhdistettyä videot ja blogin ja kuinka hyvin ne toimivat yhdessä!

ELLI

Ihanan raikas ja tyttömäinen blogi kulkee 22-vuotiaan Ellin matkassa. Opiskelijavaihto kiinnostaa myös itseäni, joten pidin erityisesti Ellin postauksista Southamptonista, jossa hän vietti omaa opiskelijavaihtoaan. ♥︎ Matkapostaukset nostivat myös mun matkakuumetta keväisen Lontoon reissun  osalta – voi kun voitaisiin tutustua Britanniaan paljon monipuolisemmin! Toinen juttu, josta kyseisessä blogissa tykkäsin olivat muotiin liittyvät Kuinka yhdistät vaatteen X -vinkit, sillä huomaan aina välillä käyttäväni tiettyjä vaatteita ainoastaan toistensa kanssa.

SUVI MYLLYMÄKI

Ulkonäöltään erittäin kiinnostava ja graafinen blogi yllätti todella positiivisesti, sillä en ollut (jostain syystä) vielä koskaan lukenut Suvin blogia. Jäinkin lukemaan useamman postauksen, joissa käsiteltiin niin faktoja, Pariisin ihastelua ja opiskelupohdintaa. Omia suosikkejani blogeista ovat juuri ne blogit, joiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Suvin blogissa jaetaan selvästi inspiraatiota ja hyvää mieltä – tarvitset sitten apua työnhakuun tai oman tyylin löytämiseen. :---)

+ LACK OF COLOUR

Mun lukulistalle tiensä löysi myös Lack of Colour -blogi, jota seurailin jossain vaiheessa mutta blogin linkki ei missään vaiheessa päässyt suoraan lukulistalle... Onneksi löysin blogin taas, sillä ainakin tällä hetkellä Millan postaukset uppoavat todella hyvin, oli kyseessä asukuvat, diy-ohjeet tai ihan tavalliset kuulumiset. Koko blogin fiilis on ihanan freesi ja oma into bloggaamista kohden nousee sivussa huomattavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥