perjantai 9. helmikuuta 2018

12 X SUOSIKKIPOSTAUKSET (2017)

Moikka!

Julkaisin noin vajaa kuukausi sitten postauksen, johon olin koonnut yhteen blogini viime vuoden luetuimpia postauksia. (Pääset lukemaan kyseisen postauksen täältä.) Tässä yhteydessä joku teistä kysyikin, mitkä olivat mun omat suosikit vuoden 2017 postauksista.

Joten yhtenä iltana mä päätin selailla läpi koko vuoden verran postauksia (!!) ja valita jokaiselta kuukaudelta yhden mua erityisesti miellyttäneen tekstin. Koska teillä ei (ainakaan toivottavasti) ole pääsyä mun pään sisään niin selitän myös lyhyesti, miksi juuri valitsin juuri kyseisen postauksen. :---)Tammikuun Freestyle Libre -verensokeri sensoria ja sen käyttöä käsitellyt postaus kuului myös koko vuoden luetuimpiin, mistä olen älyttömän kiitollinen. Musta nimittäin tuntuu, että kyseinen laite on parantanut mun elämänlaatua niin paljon! Toivon siis, että muut aiemmin samassa tilanteessa olleet ovat löytäneet tämän pienen ihmeen ja saaneet tarvitsemaansa apua.


Mä olen aina ollut kiinnostunut koulusta ja opiskelusta. Ei siis ihme, että hihasta löytyy vinkki jos toinenkin opiskelun parantamiseen. Jaoin kahden postauksen verran erilaisia neuvoja opiskelemiseen ja tykkään ajatella, että edes joku on onnistunut parantamaan omia opiskelumetodejaan näillä vinkeillä.


Maaliskuussa olin lähdössä viikoksi Sveitsiin ja tuskailin, kuinka saisin kaiken tarpeellisen mukaan pelkissä käsimatkatavaroissa. Nähtävästi onnistuin tämän muistilistan kokoamisessa ihan hyvin, sillä myös vuoden loput käsimatkatavaroilla tehdyt reissut onnistuivat todella hyvin!Mä olen aina jäljessä kaikissa trendiruokajutuissa. Siksi päädyin kokeilemaan kesärullin tekemistä vasta huhtikuun puolella. Näitä oli todella hauskaa koota ja lopputulos miellytti sekä esteettisesti että maun puolesta! Ehkä joku muukin innostui kokeilemaan?  ;---)


Toukokuussa koulun ollessa ohi halusin ehdottomasti kertoa hieman ensimmäisen vuoden opinnoistani. Olen nauttinut todella paljon opiskelusta ja ala sopii mulle kuin nenä päähän. Siksi halusinkin avata verhoa myös muille, jotka saattavat pohtia sisustusarkkitehdin koulukseen hakemista!


Julkaisin Berliinistä useita postauksia, joista tällä hetkellä mun suosikki on tämä Flamingo Fresh Food -kahvilan esittely. ♥︎ Paikka oli todella viihtyisä ja avara – tietenkään huippuhyvää ruokaa unohtamatta. Saa multa suuret suosittelut.Tässä postauksessa päädyin pohdiskelemaan syitä mun matkustelun takana, spontaanisuuden antamaa vapautta ja matkustamiseen liittyviä pelkoja. Melko avartava ja henkilökohtainen teksti, joka selventää mun ajatuksia mainituista aiheista.


Vaikka takana olikin Berliini ja Pariisi, veivät nämä lähellä Helsingin keskustaa sijaitsevat saaret mun sydämen. Meidän retken ajankohdalle osui ihanan lämpöinen kesäpäivä, kun lähdettiin etsimään saareen kadonneita lampaita. Saatoinpa eväiden syönnin välissä käydä myös pulahtamassa meressä. Näistä kuvista välittyy ihanan rento ja rauhallinen fiilis.


Viime vuonna jätin oikeastaan kokonaan välistä kuukausittaisen Instagram-postaukset. Syyskuussa kuitenkin julkaisin pienen kuulumispostauksen, jossa kerroin hieman tarkemmin taustoja Instagramissa kyseisenä aikana julkaisemieni kuvien takana. Näitä on kyllä aina kiva lukea!Välillä parhaiden tekstien takana ei ole sen pidempää suunnittelua – niin kävi esimerkiksi tämän 14 x Lokakuun onni -postauksen kohdalla. Jutun idea on ihanan simppeli ja tekstiä lukiessani muistin selvästi, kuinka onnellinen olin ollut kyseistä tekstiä kirjoittaessani. On hyvä huomata, että onnellisuus ei loppujen lopuksi vaadi kovinkaan paljon.


Ehkä hieman jopa masentava aihe mutta tämän postauksen kirjoittaminen oli mulle todella tärkeää. Oli uskomattoman helpottavaa saada teiltä yhteydenottoja ja tukea sekä kuulla, että en ole yksin näiden ajatusten kanssa. Kiitos. ♥︎


Joulukuun joulukalenteriin mahtui useita postauksia, joista tykkäsin. Valitsin kuitenkin tämän Vanilja Chai Latte -ohjeen kahdesta syystä. Ensinnäkin pidän postauksen kuvista älyttömän paljon ja toiseksi tällä ohjeella valmistui taivaallisen hyvää Chai Lattea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥